• Doğum
  • 37+3 de doğum sancıları geldi galiba 😍

Aslhntugra nst de sancı çıkınca ultrasonda baktı çok aşagı inmiş bir alttan bakalım dogum başlamış olabilir dedi öyle yaptı

H_minsna hadi hayırlısı bakalım ☺️ bizde 37+4 olduk ama tık yok hâlâ 🙄

Pnarcm benimde dun nst de az bi sanci cikti ultrasonla bakti iyice inmis asagi normal dogum pozisyonunda dedi ama bakmadi fena bi kasik ve o cati kemigi kismi agriyo

Aslhntugra ayni durumdayim ve bu konunun tam cevabini alamadim. 37+4 um. 2 gun hastanede yattim, sancim var diye. Ama sabit sanci agri oluyor. Kasikta hatta cogunlukla üst karinda agri oluyo ama sabit. Belde sabit. Girip cikan bisey yok. Bunun bebekle dogumla ilgisi var mi bilmiyorum kimse cevabini bilmiyo. Ben 1 aydır yatalak gibiyim agrilarim var, karnim sertlesiyo ayakta kalamiyom vs. Ama muayenelerim de hersey normal.yolunda cok şükür. Yani hamilelik bu mudur? Bazilari 40. Haftada nasil avm de geziyor. Anlamis degilim. Doktora yalvardim 31 ocak sezaryen oluyom. Insallah.

Aslhntugra ben kafası ile ittigini söyledim bir de doktor karnıma bastırdı çok kasılma var taş gibi dedi ondan sonra alttan muayene etmeye karar verdi daha önce hiç alttan bakmamıştı yoksa

Ecrinmm 41. Haftada suni sancıyla başlatmak istiyordu Dr ben kabul etmedim 42. Haftaya kadar beklemek istiyorum oğlum kendi isteğiyle gelsin diye🤗

Tulaysezer bende anladm girip cikan bi agri yok ama surekli bel ve kasik agrim var cati agrim var ama gecmiyoda biraz yuruyorum evde o bile zorladi bugun sanci boyle mi oluyo bu agri ne kadar devam edecek cok merak ediyorum usuttm mu acaba dedim ama bi tek bel ve kasik agrim var halsizlik var bide hayirlisi ile gelseydi

Aslhntugra aynen bende oyleyim, cati agrim hep var zaten, karin var. Ama ozel hastaneye gidiyorum. 2 gun kaldim dunyanin parasini verdim, ailem herkes de makinelerde sanci cikmayinca ciddiye almiyor vs vs. Dua ediyorum allahim yardim etsin gunume gideyim. Sanada kolay gelsjn kardes, allah yardimcin olsun.