Zehber ben ağda ile aldırıyorum, ancak 38+4 olduk. Doğum olacak ve hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum. 1 hafta oldu ama uzadı. Sanırım haftasonu tekrar aldıracağım bebişim gelmezse😊 Acıya alıştım çok gözüme batmıyor😂

Canangnr ya Bende ağda istiyorum hatta ağda kullaniyorumda orda denemedim e jilet tabiki mahvediyor bakalim bende deniyicem burdan konuşulunca cesaret geliyor hem bütün acıları çeken kadın 😣😣😣

kbra97melegi veetin pembe hassas ciltler icin olani canim aynayi karsima koyuyorum acimasin diye azcik bebek pudrasi suruyorum bi yapistirmada yapistirdigin yeri komple aliyor

Zehber çok kolay oluyor canim 36 haftalik hamileyim cok kolay aldim valla 😊

kbra97melegi hamile kalmadan önce jiletle aliyodum canim ama hamile kalinca surukli alinmiyor veeti kullanmaya basladim bende 1 aya yakin cikmiyor

Ağdadan korkuyorsan eldiven kullanabilirsin özel bölge ve koltukaltında. Zaten bir süre sonra alınan yerler uyuşuyor ve hemencik bitiyor işi tavsiye ederim. Hem o kremlerin jiletlerden hicbir farkı yok haftada bir tekrar istiyor. Kuaförde de mikrop kapma olasılığınız çok yüksek oraya gelen kisinin AIDS virüsü taşımadığı ne malum?? En temizi evinizde ağda veya eldiven yardımıyla tüyleri yok etmek. Benden nacizane tavsiye 😊

Zehber evet canim aynanin karşısına geçiyorum pudralıyorum hafif çok kolay oluyor 😊