[bilinmeyen] veetin pembe renkteki ağdalari cok kolay aliyor canim hamile kalmadan önce jilet kullaniyodum kolayima geliyodu ama hamile kalinca rahatsiz oldum jiletten agdaya basladim ama 1 aya yakin cikmiyor bende rahat ediyorum
Özel bölge temizliği
Sultan67 hazir agda mi kullaniyosun
Ben doktoruma özellikle sordum kesinlikle açık kıl kökü istemiyoruz dedi,ayrıca bunu sorun eden sadece sizsiniz biz makasla kısaltmanızı istiyoruz sadece dedi,yani doktorum jilette istemiyor 🙄
kbra97melegi göbüş büyüyene kadar evde yapılabilir tabi☺👍
Ağda hamileyken acıtıyor ama 10 dk sürüyor nasıl olsa en rahatı o bence eli hafif biri olursa çok canınız yanmaz benim daha ince hiç ağrımazdı şimdi az ağrıyor
Zehber ben ağda ile aldırıyorum, ancak 38+4 olduk. Doğum olacak ve hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum. 1 hafta oldu ama uzadı. Sanırım haftasonu tekrar aldıracağım bebişim gelmezse😊 Acıya alıştım çok gözüme batmıyor😂
kbra97melegi veetin pembe hassas ciltler icin olani canim aynayi karsima koyuyorum acimasin diye azcik bebek pudrasi suruyorum bi yapistirmada yapistirdigin yeri komple aliyor
selingokcenn valla biz daha kucuguz ablası 9+5 dayanırım herhalde 🤔🤔🤔
kbra97melegi hamile kalmadan önce jiletle aliyodum canim ama hamile kalinca surukli alinmiyor veeti kullanmaya basladim bende 1 aya yakin cikmiyor
- Düzenlendi
Ağdadan korkuyorsan eldiven kullanabilirsin özel bölge ve koltukaltında. Zaten bir süre sonra alınan yerler uyuşuyor ve hemencik bitiyor işi tavsiye ederim. Hem o kremlerin jiletlerden hicbir farkı yok haftada bir tekrar istiyor. Kuaförde de mikrop kapma olasılığınız çok yüksek oraya gelen kisinin AIDS virüsü taşımadığı ne malum?? En temizi evinizde ağda veya eldiven yardımıyla tüyleri yok etmek. Benden nacizane tavsiye 😊