Dileksen senin ve bebeginin enfeksiyon kapma riskin var sonucta vajinada kullaniyosun doktorlar önermiyo kullanirsan tahris olur bölgen kac haftaya kadar kullandin
Özel bölge temizliği
kbra97melegi ben yaşadığım yerde yabancıyım bi kuaför kızla anlaştım evime gelicek yapıyo kendi memleketim de kuzenim yapıyordu kuafördü o da ama burda başkasına mecburum işte
kbra97melegi
Ben ağdamı evde kendim yapıyorum kuaförden korkuyorum cünkü 36 haftalik hamileyim halen kendim yapıyorum canim
Elosh iyi bi yer bulursam gidicem rahatlarim en azindan 🙂 krem kullanmiyorum bebesim cok minnakken kullandim birkere sonra jiletle denedim olmadi bana gore degilmis 🙂 evde önce kendim agda denicem artik öyle gözüküyo koluma bacagima yapiyorumda orda ne olur ona ceserat sayenizde geldi 🙂
Sultan67 36 haftalik olmussun canim zor olmuyomu egilip dogrulman göre biliyomusun tek nasil alistirdin kendini 🙂
[bilinmeyen] veetin pembe renkteki ağdalari cok kolay aliyor canim hamile kalmadan önce jilet kullaniyodum kolayima geliyodu ama hamile kalinca rahatsiz oldum jiletten agdaya basladim ama 1 aya yakin cikmiyor bende rahat ediyorum
Sultan67 hazir agda mi kullaniyosun
Ben doktoruma özellikle sordum kesinlikle açık kıl kökü istemiyoruz dedi,ayrıca bunu sorun eden sadece sizsiniz biz makasla kısaltmanızı istiyoruz sadece dedi,yani doktorum jilette istemiyor 🙄
kbra97melegi göbüş büyüyene kadar evde yapılabilir tabi☺👍
Ağda hamileyken acıtıyor ama 10 dk sürüyor nasıl olsa en rahatı o bence eli hafif biri olursa çok canınız yanmaz benim daha ince hiç ağrımazdı şimdi az ağrıyor
Zehber ben ağda ile aldırıyorum, ancak 38+4 olduk. Doğum olacak ve hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum. 1 hafta oldu ama uzadı. Sanırım haftasonu tekrar aldıracağım bebişim gelmezse😊 Acıya alıştım çok gözüme batmıyor😂
kbra97melegi veetin pembe hassas ciltler icin olani canim aynayi karsima koyuyorum acimasin diye azcik bebek pudrasi suruyorum bi yapistirmada yapistirdigin yeri komple aliyor
selingokcenn valla biz daha kucuguz ablası 9+5 dayanırım herhalde 🤔🤔🤔