34 +5haftada dün ilk kez Nts ye girdim.bebek katnımın bir tarafına toplanıyordu semsert.ayrıca rahim agzına ara ara sert kramplar giriyordu.ben sancı kesin çıkar biraz diyordum ama hiçbirşey çıkmadı😳herşey yolunda dedi doktor.seni her hafta NTs ye sokucam dedi.38.hafta çatıya bakacakmış.durum şimdilik böyle.rahim agzına ara ara giren kasılmalar ne hiç anlamadım.

Bu arada özelde 30 tl veriyorum ayrıca Nts için.kontrol parası 140 o ayrı.NTS için pahalımı bu fiyat?

Miniminilina ozellr hersye bi para aliyor ya muayne ucretnn icinde olsa ne olck sanki. Ben dewlte qidiyorm cnm bilmiyorum ozel fiytlrni ama bizm dewlt ozelden farksz

Reallove bende ilk gebeliğimde öyleydim şimdi bilmiyorum nolcak sırt üstü yatınca insan nefes alamıyor gerçekten 😏

Miniminilina aaa işte benimde öyle oluyor o zaman desene çıkmaz benimde sancı? İyi bari demeli önemli bişey değil o dediğiniz 😊

Kubra18 bende gidin o zaman bakalım ne çıkacak hayırlısı artık 😊 Tşkler cvp için

Sonay evet çok zor geldi baNa yan dönünce de bebek istemedi neyse ki son haftalarda oluyor max 3 kez gireriz herhalde

Sonay evet cnm benim de ilk 36 haftada alttan muayene edeceğini ve nstye bağlayacağını söyledi

Beste benim ikinci olacağı için alttan muayene olmıcam CNm sezaryen zaten 😊

Reallove Benim sezaryen olcak işte sürpriz olmasından korkuyorum ondan erken girmek istiyorum nst ye bakalım doktor be diyecek 😏

Sonay hayırlısıyla gelsin inşallah ben normal Doğum istediğimi söyledim ama vakit yaklaştıkça artık bebeğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum 😊😌

Beste sağlıkla al bebeğini kucağına inş hayırlı doğumların olsun 😊😍

Kubra18 tarihler dogum yapacaginiz hastaneye gore degisiyormus.32 haftaliga kadar gittigim doktorum bana hersey guzl gidiyor ben olsam 40.haftanin dolmasini beklerdim dedi.fakat o doktorun gorev yaptigi hastanede dogum yok.33haftaligiz ve bugün yeni gittigim doktor 5bucuk hafta sonra doguma alacagini soyledi.

Sonay Ben 34 haftalığım iki gün önce nst ye girdim sancım çıktı iğne yaptı doktor şimdi iyiyim şükür doktorunuza söyleyen Nstye baglar bence

Ozgenur soylicem CNm inş bi sorun yoktur hayırlısıyla Doğum edeydim korkuyorum ama sezaryen oluunca erken olursa diye korkuyorum ondan sorayım dedim çok tşkler 😊😍