Çatlaklar icin hangi ürünleri kullandınız acaba hanımlar☺️ Kullanıp memnun kaldığınız ürün önerilerine ihtiyacım var 🙆🏻♀️
Çatlaklar için önerinize ihtiyacım var
hiç bi şey sürmüyorum,4 lt su içiyorum onun yerine,şuan çatlama olmadı
doğma Allahın izni ile son 55 :)
Vazelin alında çok iyi bişey ya nemi maske gibi tutuyo geçmiyor yani benim ilk hamileliğin bende çatlak için araştırma yapıyorum çoğu yerde hindistan cevizi yağını çok övüyorlar gidip de her ay her ay kremler 85-100 lira, vermek saçma geliyor bana vazelin çok mantıklı aslında yıllardır var ve hep iyi yönüyle bilinir ve tabiki herşey genetik çatlamayan, öatlamıyor valla ne, güzel 😇
Bende 5 aylık hamileyim 3. Aydan beri bebe yağı ve vazelin sürüyorum , çatlak önleyici kremlere o kadar para vermeye içim el vermedi inşallah olmaz 😊
Hakiki zeytinyağı ve tatlı badem yağı kullanıyodum 37+5im ilk defa bu hafta çatladı yani ne yaparsak yapalım çatlayası varsa çatlıyor.
Canım ben 3. Aydan beri hergun düzenli bi şekilde nemlendiriyorum lierac kullanıyorum doğal yağlar kullanıyorum ama göbek deliğimden aşağısı hep çatladı mahvoldu koca koca yarıklar. Yani pahalı kremlerle falan alakası yok tamamen genetik bence tabi yine de nemlendirmek azaltiyordur. Bol bol nemlendir ama kafana da takma elinde olan bişey değil.benim doktorum demişti ki siz çatlakları dışardan görüyorsunuz ama dıştan çatlamıyor iç deri çatlıyor diyor oyuzden içerden nemlendirin bol su içerek demişti.
Ayseyucel33 vazelini bende bi kaç kez kullandım ama tüylenme yapıyor diye duymuştum doğru mu acaba 😕
Daha kullanmadım ama bi yakınım portakal yağını çok önerdi
elifaydinn fiyat araştırması yapınca çok şaşırdım her ay o paralar verilmez diye düşünüyorum 🙈
iremkync ben de bio oil. Hindistan Cevizi yağı badem yağı hepsini kullandım.ayni ürünü sürekli kullanmak sakıncalı olabilir diye sırayla sürdüm ama catladim.hala da catliyorum.bende hiç biri bir işe yaramadı dün doktoruma sordum.onerdiginiz bişey varmı diye .catlayacaksan hiç biri fayda etmez dedi genetik bunlar çok kafana takma dedi gönderdi 😓
4rhas akzer diye bir çatlak yağı var. Yağ karışımından oluşuyor ve doğal. Çevremde 5kişi kullandı ve doğurdu kimsede çatlak olmadı. Ben de 7. Ayımdayım 2 Aydın kullanıyorum düzenli olarak
Ftszgn moralini bozmak istemem ama arkadaşım da aynısını yaptı 37. Haftada çatladı birden
beriliceannesi evet bana da 8 aydan sonra başlar dediler .) olsun sağlıcakla gelsin de kuzucummmmm
elifaydinn hangi bebek yağını kullanıyorsunuz ?