Benim görümcem ebe direk çikolata yağı sürelim dedi onu süreceğim bende çok etkili oluyormuş yani birkaç kişiden daha duymuştum bu yağı mı artık kremi mi nasıl bişey bilmiyorum

Serenty aynen valla 38 haftalık olduk hala da çatlıyorum napayım elimden geleni yaptım tamamen genetik 😅ama tabi doğumdan sonra çatlaklar hala kirmiziyken kakao yağı hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron yağı kullanmaya devam edicem çatlaklar kirmiziyken biraz fayda ediyormuş en azından belki görünümü azalır 😂

4rhas vazelin tüylenme yapmaz badem yağı kullanırsanız o tüylenme yapar , ben öyle biliyorum

4rhas evet çatlayacaksa omlarda engel olmuyor zaten diye en o parayı vermek istemedim vazelin sürüp geçiyorum Allah büyük 😂

Ftszgn bende hep çeşitli yağlar kullandım hiç çatlamamıştım ta ki 34. Haftaya kadar. Şu an 39+6 çatladım 🥺🥺

4rhas o kadar iyi korundum ki çatladıysam demek ki çatlayacak olunca çatlıyprsun dedim en son. 37. Haftadan sonra birden çatladım 38 de Doğum yaptım. Birkaç kutu lierac bitirdim onun nemi yeterli gelmiyor diye bebe yağı sürüyordum gün içinde Hindistan cevizi falan da kullandığım oldu suyu da iyi içiyordum ama en sonunda çatladım

4rhas özel bir krem almana gerek yok genetik ve iyi nemlendirmesi önemli istediğiniz bir yağ yada krem sürün birde bol su

iremkync 🥴🥴 ne diyim artık kabullenmeye çalışıyorum.bekliyordum catlamayi ama bu kadar erken beklemiyordum

Pisi :)) sanırım ciltten cilde değişiyor,bi çok şey sürüp yine çatlayan arkadaşlarım da var,bakalım beni ne beklio :)

ben de 37. haftada birden çatladım. karnım da değil kalça kısmı çizik çizik oldu. aloevera jel ve vazelin sürüyorum dönüşümlü olarak. bazende soğuk sıkım zeytinyağı. bol su da içiyorum ama çatlayacaksa çatlıyor 😓