Çatlaklar için önerinize ihtiyacım var
Ayseyucel33 vazelini bende bi kaç kez kullandım ama tüylenme yapıyor diye duymuştum doğru mu acaba 😕
Daha kullanmadım ama bi yakınım portakal yağını çok önerdi
elifaydinn fiyat araştırması yapınca çok şaşırdım her ay o paralar verilmez diye düşünüyorum 🙈
iremkync ben de bio oil. Hindistan Cevizi yağı badem yağı hepsini kullandım.ayni ürünü sürekli kullanmak sakıncalı olabilir diye sırayla sürdüm ama catladim.hala da catliyorum.bende hiç biri bir işe yaramadı dün doktoruma sordum.onerdiginiz bişey varmı diye .catlayacaksan hiç biri fayda etmez dedi genetik bunlar çok kafana takma dedi gönderdi 😓
4rhas akzer diye bir çatlak yağı var. Yağ karışımından oluşuyor ve doğal. Çevremde 5kişi kullandı ve doğurdu kimsede çatlak olmadı. Ben de 7. Ayımdayım 2 Aydın kullanıyorum düzenli olarak
Ftszgn moralini bozmak istemem ama arkadaşım da aynısını yaptı 37. Haftada çatladı birden
beriliceannesi evet bana da 8 aydan sonra başlar dediler .) olsun sağlıcakla gelsin de kuzucummmmm
elifaydinn hangi bebek yağını kullanıyorsunuz ?
Benim görümcem ebe direk çikolata yağı sürelim dedi onu süreceğim bende çok etkili oluyormuş yani birkaç kişiden daha duymuştum bu yağı mı artık kremi mi nasıl bişey bilmiyorum
Serenty aynen valla 38 haftalık olduk hala da çatlıyorum napayım elimden geleni yaptım tamamen genetik 😅ama tabi doğumdan sonra çatlaklar hala kirmiziyken kakao yağı hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron yağı kullanmaya devam edicem çatlaklar kirmiziyken biraz fayda ediyormuş en azından belki görünümü azalır 😂
4rhas vazelin tüylenme yapmaz badem yağı kullanırsanız o tüylenme yapar , ben öyle biliyorum
4rhas evet çatlayacaksa omlarda engel olmuyor zaten diye en o parayı vermek istemedim vazelin sürüp geçiyorum Allah büyük 😂
4rhas o kadar iyi korundum ki çatladıysam demek ki çatlayacak olunca çatlıyprsun dedim en son. 37. Haftadan sonra birden çatladım 38 de Doğum yaptım. Birkaç kutu lierac bitirdim onun nemi yeterli gelmiyor diye bebe yağı sürüyordum gün içinde Hindistan cevizi falan da kullandığım oldu suyu da iyi içiyordum ama en sonunda çatladım
4rhas özel bir krem almana gerek yok genetik ve iyi nemlendirmesi önemli istediğiniz bir yağ yada krem sürün birde bol su