Bana 8 haftalıkken verdi ama bn 12 hafta mı doldurunca kullnmya baslıcm
Decavit
Hamileliğim boyunca bende decavit kullandım 1 ay oldu Doğum yapalı hala kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine Doğumdan sonrada kullanılması taraftarıyım. Emzirirken çok fazla vitamin kaybı oluyor çünkü ilk 4-5 gün içmemiştim hemen dişlerim acımaya başladı vitamine başladığım gibi kesildi tekrar
Tgcks bana başlarda folik asit vermişti 4. aydan sonra folik asiti bırakıp başladım decavite
uykutulumu he diyip geç takma insanları, ağzı olan konuşuyor. Doktorunuza güvenin 😌
Ben 35+3 üç dün başladım. Kilo yaptığını okuyunca çok tedirgin oldum🙄🙄🙄
uykutulumu Merhaba, tadından, kokusundan o kadar iğrendim ki ona muadil başka takviyeleri kullanıyorum🍃
dygzygn bende kilo yapmadı 🤷🏻♀️
uykutulumu bana hiçbir doktor önermedi. Onun yerine imom kullan diyorlar
uykutulumu banada verdi canım ama ben yutamadığım için bıraktım doktorada söledim, şimdi sadece kan ilacı içiyorum.
uykutulumu ben kullandım ve devam da ediyorum herşey çok iyi gidiyor kimseyi dinleme bence hayat da senin bebekte cnm
Tgcks aynen doktorum verdi ilk haftalar kasıklarım çok ağrıyor demiştim oda o ilacı yazmıştı
uykutulumu ben sağlık ocağında çalışıyprum gebelere veriyoruz. Doktorum da hamileydi ben de şuan hamileyim henüz başlamadım ama doktorum kullanmıyor kendisi ben düzenli sağlıklı besleniyorum her çeşit yiyecekten yeterli yiyorum ihtiyacım yok diyor. Ben her şeyden yeterli yediğime güvenemediğim için sanırım kullancam. Sana kalmış zaten yiyeceklerden alıyorsan bu vitaminleri kullanmamak ciddi sonuçlar doğurmaz :)
NurseB çok teşekkür ederim 😊
- Düzenlendi
uykutulumu Ben de 3. Ay bittiğinden beri kullanıyordum 5. Ayımda karaciğer enzimlerim yükseldi doktor bıraktırdı. Aynı şekilde eltim ve bir arkadaşımız da bu yüzden bıraktı.
( Yediklerimize çok dikkat ediyorsak ve decavit’i de kullanıyorsak enzim yükseliyormuş. O yüzden doktor ilacı bırak yediklerine dikkat et yeter dedi)
uykutulumu yaklaşık 2 aydır düzenli kullanıyorum bir etkisini görmedim etrafındakiler mi daha iyi biliyor 6 yıl okuyan doktor mu boşverrr doktoru dinle 😂
- Haftadayım folik asiti bıraktım dr kan demir ilacı verdi decaviti vermedi sizler kaçıncı hafta kullanmaya başladınız
Perihanvdt 2 ay olucak 21 haftalıgım şu an. 12 de vermişti
2kezanne ben 36+1 haftalık oldum ama daha 1 haftadır başladım decavit e bana neden geç verdiler acaba 🤔🤔