uykutulumu hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 8 aylığım :)
Decavit
Qwe123 her söylediklerini günlerce düşünüp kafama takıyorum 🙄 hamilelikten mi acaba 🤷🏻♀️
uykutulumu ben folik asiti biraktigimda decavit i yazdı doktorum kullandım ben çokta iyi bı vitamin olduğunu biliyorum sen kulaktan dolma bilgilerle kafanı karıştırma canım herkes bildiğine de bilmedigine de konuşuyor
Decavit gaz yaptığı için doktorum kullanmamamı söylemişti
happymooomms doktorun mu verdi bunu ben 9 haftama girecem ama decavit bana vermedi hiç bir durum olduğunda mı veriliyor acaba bu yani bir eksiklik sonucunda mı verilir
uykutulumu herkesin her dediğine bakmıcsn doktorun ne dediyse o canım bende kullanıyorum
14 haftalığız 1 haftadır kullanıyorm birz zor yutsmda doktorm kullan dedi
uykutulumu 4 aydır kullanıyorum hamilelik süresince gereken tüm vitaminler mevcut boşverin dinlemeyin insanları☺️
Bana 8 haftalıkken verdi ama bn 12 hafta mı doldurunca kullnmya baslıcm
Hamileliğim boyunca bende decavit kullandım 1 ay oldu Doğum yapalı hala kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine Doğumdan sonrada kullanılması taraftarıyım. Emzirirken çok fazla vitamin kaybı oluyor çünkü ilk 4-5 gün içmemiştim hemen dişlerim acımaya başladı vitamine başladığım gibi kesildi tekrar
Tgcks bana başlarda folik asit vermişti 4. aydan sonra folik asiti bırakıp başladım decavite
uykutulumu he diyip geç takma insanları, ağzı olan konuşuyor. Doktorunuza güvenin 😌
Ben 35+3 üç dün başladım. Kilo yaptığını okuyunca çok tedirgin oldum🙄🙄🙄
uykutulumu Merhaba, tadından, kokusundan o kadar iğrendim ki ona muadil başka takviyeleri kullanıyorum🍃
dygzygn bende kilo yapmadı 🤷🏻♀️
uykutulumu bana hiçbir doktor önermedi. Onun yerine imom kullan diyorlar
uykutulumu banada verdi canım ama ben yutamadığım için bıraktım doktorada söledim, şimdi sadece kan ilacı içiyorum.
uykutulumu ben kullandım ve devam da ediyorum herşey çok iyi gidiyor kimseyi dinleme bence hayat da senin bebekte cnm