uykutulumu kesinlikle kilo yapıyor 35.haftadayım ben bıraktım. Kullanırken bende bebekte cok fazla kilo aldık.
Decavit
8 haftalkken basladm 34 haftaya geldikhala daha kullaniyorm doguma kadar da devam etraftaki profesörleri boşverin doktorunuzu dinleyin
uykutulumu
Canım doktorunun sana uygun gördüğü her ilacı kullanmalısın, cevrendekiler doktordan daha iyi bilemez, ben kullanıyorum decavit neredeyse hamileliğimin başından beri ve su an 37+2 haftalığım herhangi kötü bir yanı yok bana dokunmadı yani ve doktorum ilaçlarıma devam edip etmediğimi sürekli teyid ediyor her kontrolde soruyor. Decavit multivitamin, onun yanında magnezyum, calsiyum,OMEGA ve demir ilacı da kullanıyorum, bunlar annenin vitamin depolarının bebek tarafından boşaltılmamasi için takviye olarak veriliyor, yani bu vitaminleri sen kendin icin kullanıyorsun bebek senden her türlü alacağını alıyor ihtiyacı olan vitamini çekiyor çünkü 👍👍
uykutulumu
Canım birde doğumdan sonrada devam edeceğiz kullanmaya emzirme döneminde yani, çünkü o zaman bebegin her türlü vitamine daha fazla ihtiyacı oluyormuş 🤗
uykutulumu ben kullaniyodum ikiz gebelik oldugu icin ilaclarimi doktor degistirdi
12 haftadan sonra kullanmaya başladım şuan bir zararını görmedim Cnm ☺️