uykutulumu 16 haftadan beri kullanıyorum su an 28+6 haftalık hamıleyım doguma kadar da kullancam

uykutulumu Ben 3.aydan beri kullanıyorum decaviti doğuma 1 haftam kaldı doktorum daha kullanmana gerek yok bırakabilirsin dedi zaten herkes doktor kesilir ben hiç bir zararını görmedim bebek için kullanılması gereken bi takviye

uykutulumu kesinlikle doktorunuz ile hareket etmelisiniz bende mide bulantısı yaptı doktorum kan ilacının aynı şeyleri zaten karşıladığını söyledi bu yüzden bıraktım ve aşırı kilo yapıyordu ilacı bırakınca kilo almam durdu ondan önce reganasiz max kullanıyordum ilaç döküntü yapıyorsa başka vitamin ilacı ile değiştirmek için doktorun ile görüş bence

uykutulumu 7 haftalığız Ben kullanıyorum 15 gündür bi sıkıntı yok ☺️ Zararlı bişey olsa doktorlarımız vermez diye düşünüyorum zaten 30 tablet bişey olmaz yaaa 🙃

Qwe123 her söylediklerini günlerce düşünüp kafama takıyorum 🙄 hamilelikten mi acaba 🤷🏻‍♀️

uykutulumu ben folik asiti biraktigimda decavit i yazdı doktorum kullandım ben çokta iyi bı vitamin olduğunu biliyorum sen kulaktan dolma bilgilerle kafanı karıştırma canım herkes bildiğine de bilmedigine de konuşuyor

Decavit gaz yaptığı için doktorum kullanmamamı söylemişti

Tgcks folik asit kullanıyo musun 14 haftada verdi bana 21 haftadayız hala kullanıyoruz

uykutulumu 4 aydır kullanıyorum hamilelik süresince gereken tüm vitaminler mevcut boşverin dinlemeyin insanları☺️

Bana 8 haftalıkken verdi ama bn 12 hafta mı doldurunca kullnmya baslıcm

Gullbrk evet kullanıyorum bazı vitaminler varmış kullanmam gereken ama 12 13. Haftadan sonra demişti şimdi hamileliğin başından beri kullananlar varmış ondan acaba başka birşeyden mi diye sorayım dedim

Hamileliğim boyunca bende decavit kullandım 1 ay oldu Doğum yapalı hala kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine Doğumdan sonrada kullanılması taraftarıyım. Emzirirken çok fazla vitamin kaybı oluyor çünkü ilk 4-5 gün içmemiştim hemen dişlerim acımaya başladı vitamine başladığım gibi kesildi tekrar