Aranızda decavit kullananlar var mı? Doktorum düzenli kullanmam gerektiğini söylüyor ama etrafımdakiler kafamı çok karıştırdı. (Her konuda olduğu gibi)
Decavit
uykutulumu etrafa kulak tıkamanız gereken döneme hoşgeldiniz 😁
uykutulumu 1 aydir kullanmıyorum 8 aylığım bu zamana kadar bir problem olmadi kutu kutu içtim suan bıktım ondan içmiyorum 😂
uykutulumu kullandım sonra başka ilaça başladım cok büyük diye :) ama kullanman gerke etrafa ne bakıon
- Düzenlendi
uykutulumu 16 haftadan beri kullanıyorum su an 28+6 haftalık hamıleyım doguma kadar da kullancam
uykutulumu Ben 3.aydan beri kullanıyorum decaviti doğuma 1 haftam kaldı doktorum daha kullanmana gerek yok bırakabilirsin dedi zaten herkes doktor kesilir ben hiç bir zararını görmedim bebek için kullanılması gereken bi takviye
uykutulumu kesinlikle doktorunuz ile hareket etmelisiniz bende mide bulantısı yaptı doktorum kan ilacının aynı şeyleri zaten karşıladığını söyledi bu yüzden bıraktım ve aşırı kilo yapıyordu ilacı bırakınca kilo almam durdu ondan önce reganasiz max kullanıyordum ilaç döküntü yapıyorsa başka vitamin ilacı ile değiştirmek için doktorun ile görüş bence
uykutulumu 7 haftalığız Ben kullanıyorum 15 gündür bi sıkıntı yok ☺️ Zararlı bişey olsa doktorlarımız vermez diye düşünüyorum zaten 30 tablet bişey olmaz yaaa 🙃
uykutulumu hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 8 aylığım :)
Qwe123 her söylediklerini günlerce düşünüp kafama takıyorum 🙄 hamilelikten mi acaba 🤷🏻♀️
uykutulumu ben folik asiti biraktigimda decavit i yazdı doktorum kullandım ben çokta iyi bı vitamin olduğunu biliyorum sen kulaktan dolma bilgilerle kafanı karıştırma canım herkes bildiğine de bilmedigine de konuşuyor
Decavit gaz yaptığı için doktorum kullanmamamı söylemişti
happymooomms doktorun mu verdi bunu ben 9 haftama girecem ama decavit bana vermedi hiç bir durum olduğunda mı veriliyor acaba bu yani bir eksiklik sonucunda mı verilir
uykutulumu herkesin her dediğine bakmıcsn doktorun ne dediyse o canım bende kullanıyorum
14 haftalığız 1 haftadır kullanıyorm birz zor yutsmda doktorm kullan dedi
uykutulumu 4 aydır kullanıyorum hamilelik süresince gereken tüm vitaminler mevcut boşverin dinlemeyin insanları☺️
Bana 8 haftalıkken verdi ama bn 12 hafta mı doldurunca kullnmya baslıcm
Hamileliğim boyunca bende decavit kullandım 1 ay oldu Doğum yapalı hala kullanıyorum hiçbir zararını görmedim aksine Doğumdan sonrada kullanılması taraftarıyım. Emzirirken çok fazla vitamin kaybı oluyor çünkü ilk 4-5 gün içmemiştim hemen dişlerim acımaya başladı vitamine başladığım gibi kesildi tekrar