Enise52 ShrBkr hayırlısı olsun canım bekle tabi ama en azından sende bir ümit var dönmezse alacak yani 🥰
inci_6007 Enise52 37"3 um şu an erken olmaz demi ilk bebeğim gerçi pat diye olmaz 38 kusuru bulur yine ishal belki çok su dan rezeneden olmuştur ama bir hagtadir daha çok var beyaz akıntım da çok artmaya başladı bunaldım çamaşır değişmekte😂
Enise52 inci_6007 ne söylesem yalan olur canım çünkü ishal olmadim nişanım gelmedi daha çatı muayenesi oldum geçen hafta 38in başında Nişan gelir dediler 5 gün oldu gelmedi o yüzden bende ishal olmak isterdim 😅
Kivilcimsnm Enise52 Bende aynı bir kaç gündür bitki çayı içiyorum ama çok etkilemiyor gibi nasip artık ne zaman gelmek isteyecek bakalım gelmezse 41e kadar bekleyeceğiz beklemek istemiyorum 🙄
Enise52 Kivilcimsnm yarın doktora sorucam bende 40 a kadar gelmezse napim gelimmi diye 41 de fazla ya 🙄
Kivilcimsnm Enise52 Aynen canım ama maalesef yapacak birşey yok 😑doğunca yazarsın umarım aynı günde olup ne kadar bir farkla doğacaklarını merak ediyorum. Hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 👼🙏❤️
Bianne Pamukprensss Hayır. Dr kontrolü ile anlasilan bisi bende pek bilmiyordum nete yazin cati darlığı dye cikar.
Kubuuu1 Nur_arkn şimdiden squata bol yürüyüşe merdiven inip sıkmaya başlayın anca geliyorlar 😂 biz son 2 deyiz hala tık yok ben de aralığı atlattım diye hep oturdum 14 gündür uğraşıyorum gelsin diye 🤭
ilknur52 Nur_arkn son 18 ama yerinden çok memnun gibi nst de sancı çıkıyor ama düzensiz 🙄 keşke bu hafta içinde gelse
Nur_arkn Ya benimle aynı olan hamile anneler sizdede rahim ağrısı oluyormu rahimde şişlik kızarıklık yanma batma hissi🙁
Ndm Nur_arkn bende var canım ya bir anda oldu kullandığım sabunu değiştirdim ama yine de oluyor benim 13 günüm kaldı.Ayrica bir anda koltuk altı kararmam da oldu 😥