Bianne Pamukprensss Hayır. Dr kontrolü ile anlasilan bisi bende pek bilmiyordum nete yazin cati darlığı dye cikar.
Kivilcimsnm Enise52 Aynen canım ama maalesef yapacak birşey yok 😑doğunca yazarsın umarım aynı günde olup ne kadar bir farkla doğacaklarını merak ediyorum. Hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 👼🙏❤️
Kubuuu1 Nur_arkn şimdiden squata bol yürüyüşe merdiven inip sıkmaya başlayın anca geliyorlar 😂 biz son 2 deyiz hala tık yok ben de aralığı atlattım diye hep oturdum 14 gündür uğraşıyorum gelsin diye 🤭
ilknur52 Nur_arkn son 18 ama yerinden çok memnun gibi nst de sancı çıkıyor ama düzensiz 🙄 keşke bu hafta içinde gelse
Nur_arkn Ya benimle aynı olan hamile anneler sizdede rahim ağrısı oluyormu rahimde şişlik kızarıklık yanma batma hissi🙁
Ndm Nur_arkn bende var canım ya bir anda oldu kullandığım sabunu değiştirdim ama yine de oluyor benim 13 günüm kaldı.Ayrica bir anda koltuk altı kararmam da oldu 😥
Erenimo Son 7 görünürde benimde. Allah bilir tabi ne zaman cani isterse o zaman gelecek minigim. Ama babamız doguda görevde. Büyük ihtimal onu bekliyor gelsede dogsam diye😀
NERDOGDU Son 16 gün. İşin kötü yanı herhangi bir belirti yok. Ne bel ağrısı ne kasık ağrısı nede başka bişey. Bu çocuk doğmak istemiyor haralde 🙈
Nur_arkn Gozdemalgac artk hergün rüyamda doğurmaktan usandım gelsin istiyorum artık🙁 hergün aynı acıyı cekiyorum ya
Fatos38 Zuzum_20 yapmadigim sey kalmadi gelsin diye baktim olmuyor ümitsizligimle kaldim bas basa saliverdim artikkk cani ne zaman istersee😂