Nur_arkn ozlemagcaa çok korku var heyecan var arkada bırakıp doğuma gideceğim bir kızım var üzgünüm sevinçten çok😞
ozlemagcaa Nur_arkn Valla benim sürekli sancım çıkıyor 100 lerde 70 lerde falan ama açılma yok diyor bebek çok kasılıyor bekliyorum hayırlısıyla yarın kontrol var çatı muayenesi olabilir
Elisakerem Nur_arkn herşeyi geçtim kendimi geçtim kizimi düşünüyorum bana bisey olursa o ne yapar korkusu
Nur_arkn Son zamanlar kasık ve bel ağrısı herkeste var anlaşılan birbirimizi takip etsek hanımlar kim doğurur haberleşsek🌹
Enise52 Nur_arkn kesinlikle bakalım kimler doğuruyor şu son günlerinde olanlar 😁 ben inanıyorum bu bebisler bir gece ansızın gelmeyi seçiyor 🤔
Elifimsi ozlemagcaa benimde sancilarim 70 ve 100de ama acilma yok :( yarin kontrolüm var Allah yardimcimiz olsunnn
Naz5558 ozlemagcaa herkes hemen hemen aynı günde sanırım hepimiz bi nefeste doğurup gelelim inşallah 🤣🤣 takip edebilirsek ne güzel olur
Ftmctnn ozlemagcaa aynen ummadigimiz anda gelecegi icinde insan tereddutte.kaliyor ya carsiya cikmak icin bile on kere dusunuyorum artik
Enise52 Kivilcimsnm vallahi denemediğim bişi kalmadı artık bıraktım tek papatya çayı içiyorum kendi gelir heralde insan sitrese giriyor niye gelmiyor diye 😅
Kivilcimsnm Enise52 Bende aynı bir kaç gündür bitki çayı içiyorum ama çok etkilemiyor gibi nasip artık ne zaman gelmek isteyecek bakalım gelmezse 41e kadar bekleyeceğiz beklemek istemiyorum 🙄
ShrBkr Enise52 ay evet canım ya , benim bebeğim ters dönmüyor doktor 39 da alalım demişti bende son güne kadar beklemek istiyorum ama doktor ne derse sakıncası var mı bilmiyorum Çarşamba detaylı konusucaz
Enise52 ShrBkr hayırlısı olsun canım bekle tabi ama en azından sende bir ümit var dönmezse alacak yani 🥰
Tazeanne0134 Enise52 valla canım benim bugünle beraber son 4 günüm kaldı ama daha tık yok 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ benim oğlandan
kubrackr112 Benim de son 16 ara ara kasık ve karın ağrım oluyo ve şiddetli bel ağrısı var onun dışında beklemedeyim hala :)
Naz5558 kubrackr112 bel ağrısı doğumun habercisi mi acaba. İlk gebelikte hiç ağrı çekmedim 🤷♀️ Ama şuan bunda bel ve sırt ağrım oluyo . Geceleri uyuyamıyorum ondandır diyorum kendi kendime