Zuzum_20 ipekveannesi evet malesef sabah bi kalktım dogurdum yazınca sen şoka girdim tam 39 da dogdu demi
Seda_yazar Zuzum_20 gelmiyor kuzular ya zorladılar bizi benimde bitti haftam sancı yok açılma yok kanala girme yok bebeğim 4 kilo oldu kafa çapı büyük yarın sezeryan olacağım malesef :((
ipekveannesi Zuzum_20 evet bugün tam 39 haftalık olmuştu insan hamileyken hiç doğmayacak sanıyor hâlbuki tamamiyle onların keyfine bağlı 😅
Seda_yazar Zuzum_20 her şey son dakika değişiyormuş hiç bişeyin planını yapmamak lazımmış benim bir hafta içinde değişti kontrole gittim 3.500 kiloydu bir hafta içinde dört kilo almış o yüzden herşeyin hayırlısı olsun
ipekveannesi Zuzum_20 yok canım şükür kolay ve hızlı bir doğum oldu sonlarda zorlansamda şükür çabucak aldım kızımı kucağıma ❤
Dbg Zuzum_20 döner belki yine belli ki hareketli üzülme hiç. Benim doğum pozisyonunda haftalardır ama bugun 40doldu gelen giden yok 😢😢 sezeryana kalıcak gibi cok üzgünüm
Zuzum_20 Dbg evet haraketli bi kız bende ondan korkuyorum benim doktorum da günlerini doldurur hatta geçirir gibi duruyor dedi bakalım ne olucak
Faffabay Esrag henüz hayır 🙄 38+6 kasılmalar, adet sancıları, aşağı baskı yapmalar başladı ama ne zaman gelir bilinmez 🤦🏼♀️
Zuzum_20 Faffabay aynı günümüz benim de agrılarım var ama makat gelişe dönüp duran bi bebişim var 😂 niye dogmuyor bu ocak bebişleri geçen ay herkes erken dogurdu bu ay da dogmuyolar😂
Faffabay Esrag stresli ve ağrılı 🤦🏼♀️ Vaktiyle gelsinler elbette ama böyle beklemek de zor ya. Üstelik doğum için şehir dışında ailemin yanındayım doğurayım diye gözümün içine bakıyorlar 🙄😂
Faffabay Zuzum_20 oy maşallah dönmesini mi bekliyorsunuz yoksa sezaryen mı 🤔 benimkisi başından beri hep baş aşağı pozisyondaydı ama hala gelesi yok🤷🏼♀️😂
Ndemrc Zuzum_20 şimdiden başladık anlaşamamaya baksana 😂 ısrarcı değilim kendi haline bıraktım artık 😂