Dbg Zuzum_20 döner belki yine belli ki hareketli üzülme hiç. Benim doğum pozisyonunda haftalardır ama bugun 40doldu gelen giden yok 😢😢 sezeryana kalıcak gibi cok üzgünüm
Zuzum_20 Dbg evet haraketli bi kız bende ondan korkuyorum benim doktorum da günlerini doldurur hatta geçirir gibi duruyor dedi bakalım ne olucak
Faffabay Esrag henüz hayır 🙄 38+6 kasılmalar, adet sancıları, aşağı baskı yapmalar başladı ama ne zaman gelir bilinmez 🤦🏼♀️
Zuzum_20 Faffabay aynı günümüz benim de agrılarım var ama makat gelişe dönüp duran bi bebişim var 😂 niye dogmuyor bu ocak bebişleri geçen ay herkes erken dogurdu bu ay da dogmuyolar😂
Faffabay Esrag stresli ve ağrılı 🤦🏼♀️ Vaktiyle gelsinler elbette ama böyle beklemek de zor ya. Üstelik doğum için şehir dışında ailemin yanındayım doğurayım diye gözümün içine bakıyorlar 🙄😂
Faffabay Zuzum_20 oy maşallah dönmesini mi bekliyorsunuz yoksa sezaryen mı 🤔 benimkisi başından beri hep baş aşağı pozisyondaydı ama hala gelesi yok🤷🏼♀️😂
Ndemrc Zuzum_20 şimdiden başladık anlaşamamaya baksana 😂 ısrarcı değilim kendi haline bıraktım artık 😂
Zuzum_20 Faffabay dönüp kalsa sevincem ama bi hafta makat da ise bi hafta dogum pozisyonunda 😂 normal dogum diye bekliyoruz son care suyum falan gelirse makat pozisyonunda sezeryan dedi doktorum ama şuan normal diyoruz bakalım hangisi olcak 😍
Zuzum_20 Ndemrc ben dün gece acile gittim doguruyorum sanarak 😂 megerse sancım var ama bebek makat gelişe dönmüş ondan çok sancılanmısım moralim bozuldu dogmamıs çocuguma küstüm trip filan attım 😂😂😂👀
Svlmhmt Zuzum_20 Senemufuk bende 37 de gittim bebek 3300 kilodaydı bu kilolar normal doğum için fazla son haftalardandikkat etmek gerekiyormuş
Blackcloud Svlmhmt 3300 fazla değil iyi bir kilo, 38+0 da bana 3563 gram dedi, umarım fazla almaz, korkuyorum valla. 😞
Senemufuk Svlmhmt nasıl dikkat edecez ki yani ben yemeklerimi kıstım abartmıyorum dikkatli besleniyorum ama bu haftalarda zaten kilosu yavaşlar diye biliyorum ben birazcık normal doğum taraftarıyım... doğumdan sonra anestezili kalma düşüncesi beni birwz koekuttuğu için