ipekveannesi Zuzum_20 hadi canım 😐 yaramaza bak sen 😂 sancımı takip ediyorum hala 10 dakikada bir geliyor şu an sancılar fena geliyor aşırı şekilde midem bulanıyor benim cuma günü 1 cm açıklık var denmişti umarım hastaneye gittiğimde 4-5 cm olur yoksa perişan olurum
Zuzum_20 ipekveannesi surekli dönuyor napıcam bılmıyorum bas asagı durmadıgı ıçınaçılma olmuyo 😢😢dogurdun mu yoksa 😱😱😱
Zuzum_20 Dbg 38+5 gunlugum bebek bır aydır dönup duruyor asagı yukarı sonunda sezeryan mı olcam demeye basladım
ipekveannesi Zuzum_20 doğurdum doğurdum 😅 evde emekler pozisyonda yürü ve secde eder gibi bekle döner inşallah benimki de 36'dan sonra dönmüştü bu şekilde yaparak
Dbg Zuzum_20 döner belki yine belli ki hareketli üzülme hiç. Benim doğum pozisyonunda haftalardır ama bugun 40doldu gelen giden yok 😢😢 sezeryana kalıcak gibi cok üzgünüm
Zuzum_20 ipekveannesi ay çok sevindim ya 😍 hepsini yapıyorum benim ki sürekli bi öyle bi böyle dönüyor 😂
Zuzum_20 ipekveannesi evet malesef sabah bi kalktım dogurdum yazınca sen şoka girdim tam 39 da dogdu demi
Seda_yazar Zuzum_20 gelmiyor kuzular ya zorladılar bizi benimde bitti haftam sancı yok açılma yok kanala girme yok bebeğim 4 kilo oldu kafa çapı büyük yarın sezeryan olacağım malesef :((
ipekveannesi Zuzum_20 evet bugün tam 39 haftalık olmuştu insan hamileyken hiç doğmayacak sanıyor hâlbuki tamamiyle onların keyfine bağlı 😅
Seda_yazar Zuzum_20 her şey son dakika değişiyormuş hiç bişeyin planını yapmamak lazımmış benim bir hafta içinde değişti kontrole gittim 3.500 kiloydu bir hafta içinde dört kilo almış o yüzden herşeyin hayırlısı olsun
ipekveannesi Zuzum_20 yok canım şükür kolay ve hızlı bir doğum oldu sonlarda zorlansamda şükür çabucak aldım kızımı kucağıma ❤
Zuzum_20 Dbg evet haraketli bi kız bende ondan korkuyorum benim doktorum da günlerini doldurur hatta geçirir gibi duruyor dedi bakalım ne olucak
Faffabay Esrag henüz hayır 🙄 38+6 kasılmalar, adet sancıları, aşağı baskı yapmalar başladı ama ne zaman gelir bilinmez 🤦🏼♀️
Zuzum_20 Faffabay aynı günümüz benim de agrılarım var ama makat gelişe dönüp duran bi bebişim var 😂 niye dogmuyor bu ocak bebişleri geçen ay herkes erken dogurdu bu ay da dogmuyolar😂