Zeyk canm dha gtmedim sicak su torbasi koydum biraz iyi geldi ama hafif kasiliyor yine doktoru da aramadim :( yarina kdr bekleyim dedim esime de soylemedim henuz ablam normal oluyor oyle seyler dedi ama yarinda devam ederse kesin gidecegim

Faray evet geceleri oksuruk krizine girerek uykumdan uyaniyordm halen de oksuruyorm gecemedi bir turlu "/ zencefil bal karabiber karisimi yaptim ondan yedim iyi geldi biraz

Marinedeniz

Marinedeniz 25 haftalığım bugün karnımda kasılma Olduğu için dayanamadım gittim magnezyum başladık nst de sancı baktı ama çıkmadı çok şükür git için rahatlasın 🙏🏻

Marinedeniz hamileyken karına kasıklara sıcak su torbası koymak pek önerilmiyor diye biliyorum. Ama bi araştırın isterseniz.

Elifege rahatlatir diye dusundum adetken kasilmalari rahatlatiyor ya cunki :/

Bende 20+4 haftalık hamileyim canm bnmde 2 3 gündür agrım oluyo kasılmalar tekmeler fln ama normal diyorlar 🤷‍♀️🤷‍♀️

Marinedeniz sakın koyma sakın dogumu tetıkler açılman olur sıcak su iyi değil yıkanırken bile ılık suyla yıkan

Marinedeniz çok geçmiş olsun, ben aşırı öksürmekten diye düşünüyorum aynı durum bende de olduğu için bugün biraz daha az kalmış ağrım.

Serap0733 saolun kizlar ben de korktum sonra basta koyduydum da Allah korusun:/ smdi arada geliyor yine sanci ama dune gore daha iyi gbiyim

Yagmurgg adet sancisinin biraz daha fazla agrisi gbi miydi canim peki senin de bide uzun surdu epey benm halen de var hafif kasilmalar

Marinedeniz bende 21.haftamdayim bende de oluyor canim ozellikle sabah kalktigimda oluyor oglene dogru geciyor

dfnomr benim dun oglen basladi canim halende gecmedi "/ adet sancisi gbi basladi sonrasnda hafif artti kramp gbi senin de oylemi oldu

Yagmurgg ay insallah ondandir canim icim rahat etmedi oglenden sonra doktorum gel bakalm ddi gidiyim de bakayim bi en azndan icim rahatlasin