Kizlar bugun sabahtan beri adet sancisi gbi hatta biraz dha fazla gibi bir sanci var korkuyorum rahmim mi genisliyor ddm ama kac saattir gecemedi bir turlu. Normal mi sizde de boyle oluyor mu bazi gunler ? Bana ilk kez bu kdr siddetli oldu icerde bebegm de kipirdanip duruyor

Marinedeniz şiddetli ve uzun süreli ağrıların olursa gel demişti doktorum. Kısa süreli ve şiddetli olmayan agrilari normal sayıyorlar rahim büyüyor bebeğin büyüyor diye. Varsa doktorunun numarası danış bir sor geçmezse de git hastaneye bence

Zeyk bugun oglenden beri ara ara kramp giriyor anlamadim ben de aksama kdr da beklicem sanirim olmadi gidecegm Allah korusun :( dun zencefil tozuyla bal karistirip yemistm bogazim icin acaba o rahmimi kasiyor olabilir mi

Marinedeniz bence bir doktora görünmen faydalı olur. Erteleme, olmazsa acilden baksınlar. Gittiğinde rahim ağzı uzunluğunu kontrol etmelerini hatırlat. Bazen söylemeyince bakmıyolar bile

Marinedeniz zencefil hiç bir zarar vermez canım. Aksine mide koruyucu özelliği olduğu için bulantı ilaçlarında da bulunur. Yüksek ihtimal bebeğinin büyümesidir ama şiddetli ve uzun süreli ağrıları hafife almamak gerekir.

Zeyk insallah oyledir canim zencefil zararsiz diye bldgm icin hastalgm boyunca suyunu ictm hep bide tozunu yedim dunden beri de. Cok icilirse sanirim rahmi kasiyormus canim oyle duydum ama insallah ondan deildir

• Zeyk bunu yanıtladı.

Marinedeniz
              bende grip oldum çok öksürdüm karun ağrısı kaldı. Sizde de öksürük falan oldu mu

Zeyk canm dha gtmedim sicak su torbasi koydum biraz iyi geldi ama hafif kasiliyor yine doktoru da aramadim :( yarina kdr bekleyim dedim esime de soylemedim henuz ablam normal oluyor oyle seyler dedi ama yarinda devam ederse kesin gidecegim

Faray evet geceleri oksuruk krizine girerek uykumdan uyaniyordm halen de oksuruyorm gecemedi bir turlu "/ zencefil bal karabiber karisimi yaptim ondan yedim iyi geldi biraz

Marinedeniz

Marinedeniz 25 haftalığım bugün karnımda kasılma Olduğu için dayanamadım gittim magnezyum başladık nst de sancı baktı ama çıkmadı çok şükür git için rahatlasın 🙏🏻

Marinedeniz hamileyken karına kasıklara sıcak su torbası koymak pek önerilmiyor diye biliyorum. Ama bi araştırın isterseniz.

Elifege rahatlatir diye dusundum adetken kasilmalari rahatlatiyor ya cunki :/

Bende 20+4 haftalık hamileyim canm bnmde 2 3 gündür agrım oluyo kasılmalar tekmeler fln ama normal diyorlar 🤷‍♀️🤷‍♀️

Marinedeniz sakın koyma sakın dogumu tetıkler açılman olur sıcak su iyi değil yıkanırken bile ılık suyla yıkan

Marinedeniz çok geçmiş olsun, ben aşırı öksürmekten diye düşünüyorum aynı durum bende de olduğu için bugün biraz daha az kalmış ağrım.