Zeyk insallah oyledir canim zencefil zararsiz diye bldgm icin hastalgm boyunca suyunu ictm hep bide tozunu yedim dunden beri de. Cok icilirse sanirim rahmi kasiyormus canim oyle duydum ama insallah ondan deildir
21 haftaligim arada sanci giriyor acill!
Marinedeniz umarım güzel şeyler duyarsın. Gittikten sonra da yaz buraya merak ederim.
Marinedeniz
bende grip oldum çok öksürdüm karun ağrısı kaldı. Sizde de öksürük falan oldu mu
Zeyk canm dha gtmedim sicak su torbasi koydum biraz iyi geldi ama hafif kasiliyor yine doktoru da aramadim :( yarina kdr bekleyim dedim esime de soylemedim henuz ablam normal oluyor oyle seyler dedi ama yarinda devam ederse kesin gidecegim
Faray evet geceleri oksuruk krizine girerek uykumdan uyaniyordm halen de oksuruyorm gecemedi bir turlu "/ zencefil bal karabiber karisimi yaptim ondan yedim iyi geldi biraz
Marinedeniz 25 haftalığım bugün karnımda kasılma Olduğu için dayanamadım gittim magnezyum başladık nst de sancı baktı ama çıkmadı çok şükür git için rahatlasın 🙏🏻
Caglagorkem yarin da devam ederse mutlaka gidecegim canim insallah bende de oyle birsey cikmaz magmezyum ictim iki tame bende
Marinedeniz hamileyken karına kasıklara sıcak su torbası koymak pek önerilmiyor diye biliyorum. Ama bi araştırın isterseniz.
Elifege rahatlatir diye dusundum adetken kasilmalari rahatlatiyor ya cunki :/
Bende 20+4 haftalık hamileyim canm bnmde 2 3 gündür agrım oluyo kasılmalar tekmeler fln ama normal diyorlar 🤷♀️🤷♀️
Marinedeniz sakın koyma sakın dogumu tetıkler açılman olur sıcak su iyi değil yıkanırken bile ılık suyla yıkan
Marinedeniz kasılır sıcak kasar seni aman Allah korusun
Marinedeniz inşallah biter 🙏🏻 Çok geçmişolsun
Marinedeniz çok geçmiş olsun, ben aşırı öksürmekten diye düşünüyorum aynı durum bende de olduğu için bugün biraz daha az kalmış ağrım.
Serap0733 saolun kizlar ben de korktum sonra basta koyduydum da Allah korusun:/ smdi arada geliyor yine sanci ama dune gore daha iyi gbiyim
Caglagorkem tesekkur ederim canim valla ilk kez boyle birsey oldu "/
Yagmurgg adet sancisinin biraz daha fazla agrisi gbi miydi canim peki senin de bide uzun surdu epey benm halen de var hafif kasilmalar
Marinedeniz aman dıkkt et canm kasıklarını belini sıcaktan uzak tut:(
Marinedeniz bende 21.haftamdayim bende de oluyor canim ozellikle sabah kalktigimda oluyor oglene dogru geciyor
Marinedeniz evet kuzum bnmde hala var rahim büyüdüğü için galiba