• Gebelik
  • İlk Bebeğinizin Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

Ozget biraz erken ama belki de minik kuş göstermiştir kız bebek hissi çok güzel ben şimdiden çok sevdim kız annesi olmayı 🌺

Benim ilk hamileligimde 27.haftama kadar erkek dediler 27. Haftada ögrendim kiz oldugunu.
    simdi 17haftalik hamileyim daha ogrenemedim haftaya randevum var yine kiz hissediyorum ama saglikli olmasi önemli olan 😍

Gamzedngdn benimki tup bebek diyorum belki doktor cinsiyet biliyodu 😊 2li icinde başka doktora gittim oda kiz dedi. Kendi doktorum %90 kız dedi. %10 değişebilir. Hayırlısı olsun dedim ne diyimmm 😊

TheQueen2
      ben yurt disindayim canim burdaki doktorum erkek dedi sonra turkiyeye tatile gittim ordada devlet hastanesinde 2 doktor erkek dedi. Sonra özel hastanede renkli ultrasona girince ordaki doktor kesin kiz dedi ☺️☺️

PM2209 ikili testte ogrendim.kiz olduğunu 16 haftada gittiğimde kıpır kıpırdı hatta amuda kalkmış resmen eller ayaklar kordon hepsi birbirine gitmis hiç durmuyor dedi doktor cinsiyet saklamadı çok şükür %99kiz dedi her ultrasona girdiğimde bir çikolata yiyorum 😊😊

PM2209 13+2 de doktorum yüzde yüz erkek demişti:) pipisi zaten apaçıktı:)

Zeynoo21 beklycem bakalm ama çok sabırsızlanıyorm 😕 14 haftalk olduk bakalm hayrlısı sizde hayırlısıyla kazasız belasız kucağnıza alın

ozlemikka ben ikili tarama testi yaptırmadım nedense içimden gelmedi