• Gebelik
  • İlk Bebeğinizin Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

PM2209 14 haftalıkken öğrenmiştim kız dedi hala kız değişmedi

10+2 de öğrendim oğluşum olacağını şuan 22 haftalığız😍

PM2209 canım biraz sans ve bebişin göstermesiyle alakalı ben tam 13. Haftada öğrendim normal devlette kontrole gittim öğrenmeyi de beklemiyodum doktor durdu durdu ultrasonda bakarken bizim makinalar çok iyi değil 16. Haftada kesin olur genelde ama sizinki gözüme gözüme soktu erkek bebek dedi 😊 31. Haftadayım doğru da çıktı bir yanılma olmadı 😊

ilk kızımda 16 da ikinci de kesin olarak 22. Haftada

Tuba_23 hangi doktora gidiyorsunuz yav bizimki dönmüş arkasını göstermiyor 😁😁😁😁

1. Haftada öğrendik.sonradan da hiç değişmedi

PM2209 canım ben bugün öğrendim 12.haftadayiz ikili taramamiz vardı doktor kiza benzetti 2 hafta sonra sonuç için geldiginizde kesinlesir dedi bakalım hayırlısı 😊

İlk gebeliğimde 13 haftada öğrendim. 2.de 12 haftalık gittim %60 kız gibi dedi 3 hafta sonra net belli olr dedi bende merakla bekliyorum

1. Haftada öğrendik o gün de doğum günümdü en güzel hediye oldu :)
      1. Haftada öğrenmiştik 🌸🌸🌸

12+4 de kıza benziyo bebiş dedi 20+1 haftadayım şuan doktorum yanılmadı kız bebeğim :)

PM2209 benim bu 2. Gebeliğim ilk i 2015 çoğul gebelikti cinsiyetlerine 6 ay boyunca biri kız biti oğlan dedi ikiside erkek cıktı şuan birdaha hamileyim 13. Haftada bakar bakmaz kız dedi ve şuan kız bebek bekliyorum :)

Fatma52 yani bilmiyorum devlet inat ediyor söylemiyor. İyi bir doktor ve iyi cihaz lazım. Yoksa 12 de tahmin diyor 16 da değiştiriyor. Benim doktor çok iyi o konuda kim öğrenemediyse alıp ona götürüyorum Antalya da 😉