• Gebelik
  • İlk Bebeğinizin Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

PM2209 12. Haftada kız olabilir büyük ihtimalle dedi 15. Haftada kesin kız dedi ama özele gidiyorum ben devlette 20. Haftadan sonra söyledi doktor

Ozget biraz erken ama belki de minik kuş göstermiştir kız bebek hissi çok güzel ben şimdiden çok sevdim kız annesi olmayı 🌺

Benim ilk hamileligimde 27.haftama kadar erkek dediler 27. Haftada ögrendim kiz oldugunu.
    simdi 17haftalik hamileyim daha ogrenemedim haftaya randevum var yine kiz hissediyorum ama saglikli olmasi önemli olan 😍

Gamzedngdn benimki tup bebek diyorum belki doktor cinsiyet biliyodu 😊 2li icinde başka doktora gittim oda kiz dedi. Kendi doktorum %90 kız dedi. %10 değişebilir. Hayırlısı olsun dedim ne diyimmm 😊

TheQueen2
      ben yurt disindayim canim burdaki doktorum erkek dedi sonra turkiyeye tatile gittim ordada devlet hastanesinde 2 doktor erkek dedi. Sonra özel hastanede renkli ultrasona girince ordaki doktor kesin kiz dedi ☺️☺️

PM2209 ikili testte ogrendim.kiz olduğunu 16 haftada gittiğimde kıpır kıpırdı hatta amuda kalkmış resmen eller ayaklar kordon hepsi birbirine gitmis hiç durmuyor dedi doktor cinsiyet saklamadı çok şükür %99kiz dedi her ultrasona girdiğimde bir çikolata yiyorum 😊😊

PM2209 13+2 de doktorum yüzde yüz erkek demişti:) pipisi zaten apaçıktı:)

Zeynoo21 beklycem bakalm ama çok sabırsızlanıyorm 😕 14 haftalk olduk bakalm hayrlısı sizde hayırlısıyla kazasız belasız kucağnıza alın