• Gebelik
  • İlk Bebeğinizin Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

PM2209 canım ben bugün öğrendim 12.haftadayiz ikili taramamiz vardı doktor kiza benzetti 2 hafta sonra sonuç için geldiginizde kesinlesir dedi bakalım hayırlısı 😊

İlk gebeliğimde 13 haftada öğrendim. 2.de 12 haftalık gittim %60 kız gibi dedi 3 hafta sonra net belli olr dedi bende merakla bekliyorum

1. Haftada öğrendik o gün de doğum günümdü en güzel hediye oldu :)
    1. Haftada öğrenmiştik 🌸🌸🌸

12+4 de kıza benziyo bebiş dedi 20+1 haftadayım şuan doktorum yanılmadı kız bebeğim :)

PM2209 benim bu 2. Gebeliğim ilk i 2015 çoğul gebelikti cinsiyetlerine 6 ay boyunca biri kız biti oğlan dedi ikiside erkek cıktı şuan birdaha hamileyim 13. Haftada bakar bakmaz kız dedi ve şuan kız bebek bekliyorum :)

Fatma52 yani bilmiyorum devlet inat ediyor söylemiyor. İyi bir doktor ve iyi cihaz lazım. Yoksa 12 de tahmin diyor 16 da değiştiriyor. Benim doktor çok iyi o konuda kim öğrenemediyse alıp ona götürüyorum Antalya da 😉

Fatma52 bende 12 +6 günlüğüm bugün cinsiyet tam degil ama kız olarak gösterdi ikili test yaptırmadım 🤷‍♀️

Bnde bugun 2li testte %90 kiz dedi doktorum. 12+1 gunluk hamileyim. Umarim değişmez...

PM2209 12+3 te erkek dendi 16 da kesinleşti 21+1 iz suan 🎈

11+5 te ikili taramada ogrendik kizimizi 😍

PM2209 kız olunca emin olamıyorlar erkekse göstermemiş olabilir diye ondan öyle demiştir ama değişmez bence 🥰 kaç haftalıksın 🤰🏻

PM2209 benim doktorum 12. haftada görmüştü aslında ama ben netleşmeden öğrenmek istemiyorum dedim. 14. hafta kontrolümde kesin kız dedi sonra da değişmedi zaten 😊

PM2209 12.haftada erkege benzettim dedi doktorum sonra da hep erkek dedi ☺️

10+5 di oğlum olacağını öğrendiğim de 😊