Tazeanne0134 Eceoyku bakalım valla bu aralar gelecek gibi hissediyorum ama sağlıkla gelsinler inşallah
Sinefe Tazeanne0134 40+2 olduk.Bugün konttolumuz vardi,her sey normal cikti.Ne sancim var,ne nisan geldi ne suyum geldi.Bizimkinin gelmeye niyeti yok🙈
Sinefe Tazeanne0134 demedi her sey normal gozuktugu icin normal dogum bekleniyor,2 gun sonra yeniden gel dedi.Bakalım daha ne kadar bekleticek bizi🤭
Nehirkaya25 Tazeanne0134 37+1 arada sanci geliyo yalanci sanci heralde bilmiyorum ama bazen belim cok siddetli agiriyo aha dogurcam diyorum bakiyorum ertesi gun gecmis bisey yok anlamadim gitti😂
Oguzaysel Nehirkaya25 sezeryan evet ama tansiyonum yükseldi yatisimi yaptılar benim , tekrar yükselirse doğuma alçaklar birazdan kardiyoloji kontrol etcek hatta
Arin42 38+5 oldum.cuma gunu nisanim geldi 3 cm acilmam var ama sancılar düzenli olmadığı için acilma ilerlemiyor herhalde.beklemedeyim🤷♀️
Tugba_O Tazeanne0134 38 haftalik olduk tam bugün nst de sancilar vR hatta 100u bile gordu ama ne açılma ne yumuşama 😢
Nehirkaya25 Oguzaysel kiyamam gecmis olsun canim rabbim sifa versin benim doktorum net tarih vermedi ocak sonu gibi doğurursun dedi dedim acabs acaba senin doktorun net tarih mi verdi