Eceoyku Tazeanne0134 valla kuzum benim bi kere çok sancim oldu hastaneye gittim.nst de çıkmayınca bakmadılar sancin yok dediler
Tazeanne0134 Eceoyku bakalım valla bu aralar gelecek gibi hissediyorum ama sağlıkla gelsinler inşallah
Sinefe Tazeanne0134 40+2 olduk.Bugün konttolumuz vardi,her sey normal cikti.Ne sancim var,ne nisan geldi ne suyum geldi.Bizimkinin gelmeye niyeti yok🙈
Sinefe Tazeanne0134 demedi her sey normal gozuktugu icin normal dogum bekleniyor,2 gun sonra yeniden gel dedi.Bakalım daha ne kadar bekleticek bizi🤭
Nehirkaya25 Tazeanne0134 37+1 arada sanci geliyo yalanci sanci heralde bilmiyorum ama bazen belim cok siddetli agiriyo aha dogurcam diyorum bakiyorum ertesi gun gecmis bisey yok anlamadim gitti😂
Oguzaysel Nehirkaya25 sezeryan evet ama tansiyonum yükseldi yatisimi yaptılar benim , tekrar yükselirse doğuma alçaklar birazdan kardiyoloji kontrol etcek hatta
Arin42 38+5 oldum.cuma gunu nisanim geldi 3 cm acilmam var ama sancılar düzenli olmadığı için acilma ilerlemiyor herhalde.beklemedeyim🤷♀️
Tugba_O Tazeanne0134 38 haftalik olduk tam bugün nst de sancilar vR hatta 100u bile gordu ama ne açılma ne yumuşama 😢