Zuzum_20 Tazeanne0134 bu agrıların sonunu sezeryan olmasından korkuyorum 😂 sezeryan öcü değil ama alıştırmıstım kendimi normale 🤷🏿♀️ Bel agrısı bacak agrısı kasık agrısı karnımda acı hissi kasılma birde dünden beri vajina kemiğimde bıçak saplanması oluyo 😱
Tazeanne0134 Zuzum_20 ben çok korkuyorum sezeryandan inşallah gerek kalmaz canım da normal doğum olur diye dua ediyorum ama bi taraftan da sağlıkla gelsinde ne olursa olsun diyorum ama tek istediğimiz sağlıkla gelmesi geçecek bu günler az kaldı
Eceoyku Tazeanne0134 valla kuzum benim bi kere çok sancim oldu hastaneye gittim.nst de çıkmayınca bakmadılar sancin yok dediler
Tazeanne0134 Eceoyku bakalım valla bu aralar gelecek gibi hissediyorum ama sağlıkla gelsinler inşallah
Sinefe Tazeanne0134 40+2 olduk.Bugün konttolumuz vardi,her sey normal cikti.Ne sancim var,ne nisan geldi ne suyum geldi.Bizimkinin gelmeye niyeti yok🙈
Sinefe Tazeanne0134 demedi her sey normal gozuktugu icin normal dogum bekleniyor,2 gun sonra yeniden gel dedi.Bakalım daha ne kadar bekleticek bizi🤭