lolbebek HappyMom İstanbul Hisar hospital umut hanım. Normal : 1450 Sezeryan ve isteğe bağlı sezeryan: 1650 - 3000 Muayene ücreti :95 tl
BuketBdk İstanbul Medical Park Göztepe Op.Dr.Aslı Nehir Aytan’a gidiyorum ama doktorumda hamile Mart’a kadar ilgilenicek. Muayene 235 TL.
Akdenizbebisi İstanbul medipol üniversitesi hastanesine gidiyorum muayene ücreti 210 sürekli fiyatları artıyor 4 ayda 70 TL arttı duygu Işıl Gencer e gidiyorum ilgisiz baya hastaneden ve doktordan dolayı degiştiricem ama henüz bulamadım 😔 önerileriniz var mı hanımlar 5+1 şuan
Atfm-6827 Gaziantep sani konukloglu hastanesi. Doktorum ismail temur çok memnunum. Muayene ücreti 80 tl. Doğum ücreti sezeryan normal doğum aynı 2350 tl
[silindi] İzmir mavişehir, dr hakan sabırlı özel muayenesine gidiyorum Her muayene ücreti 450tl doğumu sizin istediğiniz özel hastenede yapıyor, size kalmış, doğum ücretleri o yüzden değişebilir
Yes1 HappyMom istanbul bağcılar medipol mega hastanesine tuba nadide yılmaz’a gidiyorum muayene ücreti 140 lira ödüyorum
MerveSoyuturk Bursa Medicana Hastanesi Müzeyyen Uyanık çok memnunum Özel sağlık sigorta yaptırdığım için ücret ödemiyorum normal muayene ücreti 245 tl
Dilaemrh HappyMom İzmir Egepol hastanesi Cemil Kaymaz muayene ücreti 125 tl olmuş doğum ne kadar oldu bilmiyorum 🤷♂️
41esra Kocaeli Darıca özel hospital park hastanesinde Dr. Yaprak hanım gerçekten çok memnunum muayene ücreti 75 tl doğum ücretini henüz erken olduğu için sormadım
Akdenizbebisi İstanbul medipol üniversitesi hastanesine gidiyorum muayene ücreti 210 sürekli fiyatları artıyor 4 ayda 70 TL arttı duygu Işıl Gencer e gidiyorum ilgisiz baya hastaneden ve doktordan dolayı degiştiricem ama henüz bulamadım 😔 önerileriniz var mı hanımlar 21+1 şuan
AysaRuzgar Akdenizbebisi bende üç yıl önce doğumumu orada yaptım. Doktorum her kontrolde beni ilk defa geliyorum zannediyor ya da 18 kilo almış halime bile hiç kilo almamışsınız diyordu. Aldığımı söylediğim zaman da o zaman diyetisyene yönlendiriyorum demişti😂 tam bir komedi. Evime yakın ve kapsamlı bir hastane diye tercih etmiştik neyse ki doğumum sezeryan ama güzel geçti. O zaman da iki üç ayda bir ücretler değişirdi demek ki hala aynı devam ediyor
Sibel_Basargan Medikal Park Bahçelievler. Ali İhsan Gönenç ♥️ Muayene 265 tl Dogum 4500-5000 TL arası Yeni yılda güncel fiyatı ne olduğunu bilmiyorum.
Cagla4 Adana Özel algomed hastanesi Dr. Özgür kaya selçuk Muayene ücreti 85 lira . Doğum ücreti güncel fiyat hakkında bi bilgim yok henüz 😊
Bsecill HappyMom istanbul -bahçelievler nisa hastanesi - Dr Derya Kanza Gül 130 tl normal doğum 1600tl sezaryen 2800 tl
Gzd_Aras23 İstanbul Duygu Hastanesi Dr. Yeşim Çelik muayene 100 ₺, normal doğum 1750 mesai saati dışında ekstra ücretleri var.
Nurr İlk gebelikte İskenderun palmiye hastanesi/Dr. Ali irfan güzel Sezeryan 1050 muayene 80 2018de idi İkinci gebeliğim Palmiye hastanesi /Dr. Ali yeter Muayne ücreti indirimli 95.tl sezeryan 2000 TL olmus diye biliyorum
Aylinnnnnn08 İzmir özel Karataş Hastanesi Dr Arzu Akar a gidiyorum muayene 95 normal doğum 3100 sezeryan 2900
ktnylmz HappyMom Bahçelievler Yenibosna Özel Nisa Hastanesi Bebek yoğun bakımı olan Bir Hastahane. Medipol grubu. ➖ Normal Doğum 1650₺ ➖Sezeryan 1800₺ ➖ Derya Hanımın Muayenesi 130₺
Hazalelif İstanbul sultangazi de bulunan medigold sultan hastanesi Dr remzi bey Muayene. 75 tl Normal doğum sgk lı 1000 tl