Merdgn HappyMom Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde Suna Kabil Kucur'a gidiyorum. Mua ücreti doç olduğu için 225 TL. Doğum ücreti 2900 TL fiyat aldık.
bilaloguzunannesi HappyMom Hatay iskenderun özel palmiye hastanesine gidiyorum muayene 95 tl doğum 2500 tl
kadirelif HappyMom diyarbakır özel bağlar hastanesinde kontrollerimi yapıyorum halil yücel kutun hocanın yanında kontrol lerime gidiyorum muayene ücreti 40₺ ydi daha dogurmadım ama dogumumu diyarbakır kadın dogum hastanesinde yapmayı düşünüyorum
Nilton HappyMom İstanbul Alle Klinik Erhan Karaalp muayene ücreti 400 tl anlaşmalı hastanelerine göre doğum fiyatı değişiyor. Dr ücreti artı hastane kullanımı 8-12 bin aralıgında
Yelizyldz Istanbul Baypark Hastanesi Y.Doc.Dr.Yeliz Gümüş Muayene 70 tl Doğum ücreti sezeryan 3200 tl
Arzuderinn HappyMom Ankara / Cayyolu medisun hastanesi Prof. Dok Orhan Gelişen normalde muayne ücreti 145 tl oduyorduk Doğum sigortasi yaptırdık 8 muayne ve doğum 4.250 +500 epidural
Salcali HappyMom hem özele hem devlet hastanesine gidiyorum riskli bir gebeliğim var doğumu nerde yapacağım daha net değil malatya park hastanesi yeni zamla muayene 95tl doğum 2500 olmuş
Dorukhan20- İZmir su hastanesinde doğum yapacagım.. doktorum abdurrahim bey özel muayenisi var ücreti 300 tl kesinlikle tavsiye ederim
Ummuhansobaci HappyMom Kocaeli Gebze Fatih Devlet hastanesine gidiyorum Ayhan Türkmen doktorum ve kendisinden cok memnunum tavsiye ederim
Ysmngknysmn İstanbul bahçelievler nisa hastanesinde necla ülker e gidiyorum. 2ci gebeliğim çok şükür ilkide necla hanımdı ve iyiki o ❤️Muayene ücreti sgk ya; 100 tl normal doğum;1500 mesai saati dışında doğum olursa +250 tl ödeyeceğiz.
Tubaengin İstanbul / Bahçelievler memorial Hastanesi. Kadın Doğum Dr:Aylin Tatlıadım Perinatoloji Dr: Prf Cihat Şen. Biz iki dr ile ilerliyor. Bebeğimiz durumundan dolayı. Fiyat:250 (İşBankası Anlaşmalı).
Sennngulll Antalya özel şelale Termosss hastanesi Mehmet Sinan kurşuna gidiyorum muayene 50 tl normal Doğum 950 sezeryan 1250 idi yılbaşından önce değişmediyse doktor gerçekten çok iyi, Çok mütevazi hastane temiz tüm tahliller çok uygun tavsiye ederim
Ayteksel Gaziantep SANKO (sani konukoğlu) HASTANESİ Dr.Engin Palaz benim gibi bu dr giden var mı forumda acaba?
CanselMayis HappyMom Aksarayda İnova özel hastanesine gidiyorum doktorum Nilüfer yüksel muane ücreti normalde 60 tl ama ben sigortasız oldugum için 120 tl normalde 10 gün ücretsiz tekrar muane imkanı var ben ücretli hasta olarak geçtiğim için 15 gün ücretsiz muane hakkım var detaylı ultrosona 1 kere gırdim 250 tl onun haricinde doktorun istediği idrar kan gibi tahlilleri önceden sağlık ocagı ya da devlette acılde yaptırıp gittim dogumum İnovada olacak 2140 normaldi 2800 de sezeryan
Bsra_ozyilmaz İstanbul-Yenibosna Nisa Hastanesi Dr. Asiye muayene ücreti yeni zamla beraber 130 lira Nst: 29 normal: 1650 sezeryan:2800 suit oda talep: 250 doktorum dışında hastaneden de memnun değilim ayrıca.
3kuzu-annesi3 HappyMom Gaziantep Emek hastanesi Oya Kayaalp 60 tl ücret ödüyorum doğum için ücreti henüz konuşmadım
Umayerdal HappyMom HappyMom İstanbul Gaziosmanpaşa İstinye Üniversitesi Medicalpark a gidiyorum Dr. Shahla Valizada çok memnunum herkese öneririm☺️ Muayne ücreti 180₺ Doğum ücretini henüz sormadım bi bilgim yok☺️
Aysubade1 HappyMom Osmaniye yeni hayat hastanesi DrErçin Erdem çelikel doğum ücretide 1500- 2000 arası sanırsam