f-nur35 HappyMom İzmir Medicalpark Zekeriya Güner’e gidiyorum. Muayne ücreti 230 küsür ben 49 küsür ödüyorum (özel sağlık sig. var) doğum ücretini henüz konuşmadık çok erken diye
Dmr İstanbul Koşuyolu Medipol hastanesi Dr. Perihan ÖZDEN Muayene ücretleri 190 tl Nst 45 tl Normal doğum 2900 Sezaryen doğum 3900
Cereninbebisi HappyMom Ankara sincan koru hastanesıne gıdıyorum dogum paketındeyım dort mılyar verdık dogum paketıne her muaynede devlet katılım ucretı olarak sdadece 15 tl alıyorla pakette sadece ayrıntılı ultrason yoktu onuda Anlara sehır hastanesınde yaptırdık doktorum Nazlı Aksoy Kala cok memnunum ankarada bukunan hamıle arkadasalara tavsıye ederım
Pembepanterr HappyMom özel duygu hastanesi muayene 100 tl (doğum ücreti normal 1.500 sezeryan 1700 dü geçen sene bu sene kaç tam bilmiyorum)Özel alibey hastanesi muayene 65 tl (normal 1200 sezeryan 1500 falandı sanırım geçen sene bu sene yine bilmiyorum)
ebru5855 HappyMom nevşehir özel kapadokya hastanesi doktorum yeliz şenal kendisinden çok memnunum muayene ücreti 100 tl doğumum yaklaştı 2100 tl ödeyeceğim
Havvasain Merhabalar bilgi amaçlı bende yazmak istedim Siirt Özel ibn-i sina hastanesine gidiyorum.. Doktorumdan memnunum muayene ucretleri 50 tl normal dogum ücretsiz ama doktoru istiyorsan 1000 tl sezeryan doğum da 2000 tl imis oda fiyatlarida günlük 70 tl..🤰🏻🤰🏻
Neclaerva Batman medical park türkan kaya şakar Muane: sendika indirimiyle 73 Doğum: 1750 + oda parası bir gece tek kişilik (300)
Olich Antalya Memorial Dr. Gülbin DESTEKÇİ İŞGÖREN son derece memnunum, muayene ücreti SGK 210 TL, normal doğum 4500/sezaryen 5050TL (henüz 2020 zammı gelmedi, fiyatlar paket içeriklidir kuaför, fotoğrafçı gibi hizmetler dahil)
Asel2780 Ben hatay / antakya defne hastanesine gidiyorum. Doktorum doç. Dr raziye keskin. Muayene ücretim 135. Normal doğum 1500 sezeryan ile doğum 2000 dediler.
Ayfer-melike HappyMom Hatay mozaik hastanesi dr Ümit Zeteroğlu muayene ücreti 100 tl Doğum 2000 civarı
Portredekitirtil HappyMom mersin şehir hastanesindeki hemen hemen her doktor mesela başar dolmuş, murat sagün, hakan özgönen vs..
Demetsener Aydındayım söke Egemed hastanesine gidiyorum 80 tl muayene. Ama dogumu Aydın kadın dogum hastanesinde yapmayı düşünüyorum
Caglagul96 Bursa doruk hastanesi 160 muane 3000 normal doğum 3500 sezeryan doktorum fatma güray çok memnunum 😊
Kubrabhn90 HappyMom özel Pendik bölge hastanesi muayeneler yılbaşından itibaren 135 oldu normal doğum 3200 ben normal yapacağım için onu öğrendim sezeryan sanırım 3900 civarı isteğe bağlı olan daha yüksek doktorumdan çok memnunum Salim Doğan cüceloğlu