Ayse42ayse Konya/Akşehir park hayat hastanesi Dr. Seyit Ali KÖSE muayene ücreti 65 tl normal doğum 1700 sezeryan 1900
Aselinannesi53 HappyMom istanbul Pendik yeni yüzyıl hastanesi Hale Kayıran /. Martta doğumumuz olacak inşallah . Hastane iyi evet doktorumdan da aşırı memnunum ama fiyatları cok yüksek. Yılbaşıyla birlikte doğum ücretleri zamlandı. Normal doğum 2350₺ Mecburi sezeryan 3350 isteğe bağlı sezeryan 5 bin tl Allah hepimizin yardımcısı olsun🤦🏻♀️
kayra5834 HappyMom istanbul esenler avicenna dr.sercin ördü muayne ücreti 85 di yılbaşından sonra 95 tl oldu normal doğum 1750 tl di şuan için doğuma zam gelmedi 15-20 gün daha gelmez umarım 🙏
buketozturk Ankara Özel 19 Mayıs Orta Doğu Hastanesine gidiyorum Baran Hocaya çok memnunum. 90 tl muayene ücreti var, 2300 normal doğum , 2700 sezeryan. Doğum paketi herşey dahil 5750 tl idi , biz 5000 tl'ye aldık.
buketozturk Ankara Özel 19 Mayıs Orta Doğu Hastanesine gidiyorum Baran Hocaya çok memnunum. 90 tl muayene ücreti var, 2300 normal doğum , 2700 sezeryan. Doğum paketi herşey dahil 5750 tl idi , biz 5000 tl'ye aldık.
Fatmalielif Kahramanmaraş özel megapark hastanesi opt. Dr. Derya duyar sağlam muayene ücreti 65 tl sezeryan 1000 tl oda içinde dahil
Renyuc Ankara HACETTEPE HASTANESİ ne Özgür özyüncünün özeline gidiyorum. Çok espirili iyi bi doktor. Muayene ücretleri 124tl
seymakara Merhaba anne adaylari Bende gaziosmanpaşa avrasya hastanesine gidiyorum Muane ücreti 125 tl Dogum ucretleri 2750 -4000 civariydi sanirim ( normal dogum ,prenses,epidural ) Doktorum mete bey gayet memnunum sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim :)
Adnmzz Bursa Hayat Hastanesi Dr.Nazmiye Şentürk 115 tl ucret. Dogumu henuz konusmadik ama 2800 civarı diye duydum
Doradenizlianne HappyMom HappyMom istanbul çamlıca medipol Nur betul tekiner 100 tl muayne zorunlu sezeryanida cevre hastanelere gore uygun geldi bana sanirim 2200 du
oykudarici Bursa Hayat Hastanesi Doktor : Naile Gökçe Akagündüz Muayene ücreti : 130 tl Doğum ücreti : 2800 tl
Zeze16 Bursa acıbadem hastanesi Ebru füsun donat Muayene ücreti 200 TL Normal doğum 7 küsür Epidural normal doğum 8 küsür Epidural sezeryan 9 küsür Suit odanın geceliği eğer isterseniz 1800 tlmiş Not: özel sigortanız var ise gebelik teminatlıysa belirlenen yüzdeleri üzerinden ödeme yapabilirsiniz.
Serapata Istanbul pendik yüzyıl hastanesi hale kayıran doktorum ama fiyatlar çok yükseldi Muayene 135 Normal doğum 2,850 oldu Ikinci doğumum olduğu için doktordan memnunum ama diğer doğum ekibinden değilim
Hanimm İstanbul/Esenyurt Elitium Tıp Merkezi Dr. Nurana Dikova Muayene ücreti: 60 ₺ Normal Doğum: 800 ₺ Sezeryan Doğum: 1400 ₺ Epidural: +1000 ₺ Esenyurt çevresi birçok doktora gittim fakat hiçbirinden ilgi alaka göremedim. Nurana Hnm inanılmaz bilgili ve ilgili. Çok memnunum.
Destinamarla HappyMom Erzincan özel neon hastanesi muayene ücreti110 tl. Doktorumuz özgür dogan sanırım normal doğum ücreti 2000tl