nefesimsiniz günde en az 3 kendini zorla 4 litre iç dedi canım. O şekilde atarsın dedi. Tuvaletten çıkamıyorum ama napalım minik fasülyem için katlanıcaz 😂😍

Snurugur bol su da atıyor en az 3,tl su için bir sonraki testte farkı göreceksiniz. Ben ne zaman suyu az içsem idrrda problem çıkıyordu. Verdiği ilaca güvenmiyorsanız en kısa sürede kendi kadın Doğum dr unuza sorun size verdiği ilacı. ben sağlık ocağının verdiğini dr uma sormadan kullanmıyordum.

Snurugur benimde öyleydi ki benim vajinasal mantarım vardı şişiyodu ilerlemişti. su ile attım canım, çook sü tükettim attım. o sürede tuvaleti totoma yapıştırmak istedim ama😂

gulkara yarın doktoruma sorarım. Çok teşekkür ederim 😍

Snurugur ben çok ağır grip oldum bir kutu antibiyotik ve 5 tane parol içtim elhamdullah bir şey olmadi görünürde inşaallah da olmaz. Eğer ilacı içmezsen belki i zaman olur Zararı doktor bana zararı olmaz bende kullandım hamileyken dedi.

Zlyhkrt4 inşallah olmaz canım mecbur kullanıyorum doktor da zarar verecek olsa ben yazmam boşuna mı kadın doğumcu oldum dedi ama yine de Bi şüphe var. Nasreddin hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış tecrübelerle danışmak istedim. Teşekkür ederim bilgiler için 😍

edamutlukinali benimde gecmedi fitille canim ne yaptiysam yok doktor kontorune kadar 1 hafta var evde aile hekimimizin verdigi bi kasinti kremi var onumu sursem diyorum ama gececegini sanmiyorum bizede antibiyotik verirler sanirim

Snurugur Haftaya kontrolüm var söyleyeceğim bakalım. Hangi antibiyotiği veriyorlar adı ne bilgin var mı

Bende 10cu haftalarımda enfeksiyon oldum migrenden ölüp bebeğe zararı olur diye asla ağrı kesici bile içmiyorum ama enfeksiyon bebek için de çok tehlıkeli “sef” diye antibiyotik ve tek kullanımlık gece yatarken suya dökülüp içilen munorol toz kullandım ve gecti 3-4 litre su iç ve bu dönemde tatlı şeyler yeme Geçmiş olsun

Kızlar 12 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum var doktorum Piyeloseptyl 100 mg hap birde Gynomax Xl fitil verdi kullanıpta idrar yolu için iyi gelen oldumu

Snurugur inşallah dün akşam kullandım ama tedirgin oldum o yüzden sanırım kontrole kadar daha kullanmıycam😣