İdrar yolları enfeksiyonu olan anneler bakabilir mi 😣
Elifdemir_ bir önceki hemen geçmedi o zaman hamile değildim 2 hafta boyunca düzenli novosef vurulmuştum ama yine tekrarlıyor. Maalesef ki
Snurugur gebelikte doktor verdiği sürece antibiyotik kullanabilirsiniz.Asıl şu durumda kullanmazsan şayet daha tehlikeli.enfeksiyon bebeğe kdr ulaşabiliyor , düşünmeden bence ilacını al ve kullan cnm
Melike3777 bende aynilarini 2 gundur kullaniyorum insallah gecer
Snurugur 1015 benim degerim hamilelik baslangicinda 1000di o zaman ilac vermemisti kultur sonucumda bakteri uremedi yaziyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Snurugur ben idrar enfeksiyonunu ancak antibiyotikle atlatabildim. Çünkü enfeksiyonun kalmasi ve ilerlemesi cok cok tehlikeli. Ilac kullanmanin bir zarari yok endise etmeyin. Ama o sancilar ve idrardaki protein cok tehlikeli. Erken dogum ya da bircok seye sebep olabiliyor. Zaten cogu antibiyotik 5 6 gunluk.
Sevo9090 antibiyotik aliyorum onun icin iki gundur idrar rengi ilactan once acik sariyken smdi yesile donmeye basladi sizdede oyle miydi bir kac kisiye sordum iltihap akiyordur dedi
Snurugur ilaçlar yerine bol su için 2,5 litre ve üsünte bende de suan o sıkıntı var enfeksiyon olmuş banada hap yazıldı ama almadım hapın yazıldıgı gun baya cok su içmiştim rahatladım baya ama sanada tafsiye ederim
Melike3777 o fitili bende kullandim tek o iyi gelmisti memnun kalmistim
edamutlukinali aynısı bende de var artık kaniyor kaşınmaktan bakalım kontrol e daha çok var ama bugün gidecegim mecbur baksın yazsın ne yazacak ise yoruldum yeminle geceleri uyuyamıyorum kaşıntı dan öldüm bittim bıktım
Snurugur canım benim de müthiş bir kasık ağrısı ile hastaneye gittim bende yanma filan yoktu. Haklısın bende dolgu yaptırdığım halde uyuşturmadan parol bile içmedim içebilirsin dendiği halde. Doktor bana azosilin verdi 500 mg açıkçası ben içiyorum çünkü enfeksiyon çok kötü sonuçları oluyor ve ilaç kullanmadan önceki Ağrı’da kesin çocuğa birşey oldu diye gittim hastaneye korkarak. Bir de benim ilaç kullandıktan sonra idrarım çok koyu turuncu oldu kırmızımsı renkte. Yani varmış ve ben farketmemişim hiç ilaç işe yarıyormuş 😇
Snurugur doktorun tek seferlik toz vermedi mi benimde 32.haftamda söylediğin gibi olmuştu toz verdi suda eritip içtim geçti çok şükür. Ve bol bol su iç enfeksiyonu ancak böyle atlatırsın
Snurugur canım ilaclarini kullan doktor bebeğe zarar verecek birşey vermez benim doktorum her banyoda beyaz kalıp sabun var ya onla yıka genital bolgeni idrar yaptığın yeri hiç enfeksiyona yakalanmazsin demişti dediği gibi de oldu şuan 29 haftaligim çok şükür hiç yasamadim
Merveee_34 ben hapıda fitilide kullandım dun akşamda bugun aşırı lavaboya cıktım sanırım iyi geldi sabah akıntım biranda çoğaldı şuan kesildi hangısı iyi geldi anlamadım 🤷♀️
Melike3777 insallah geçer sogan suyu de etkiliymis ama hamilelikte icilirmi bilemiyorum
Snurugur gecmis olsn cnm benm oyle asiri yanmam olmadi da kasintim oluyo benm akintim oldugunda suan 38+6yiz bi zarari varmi ki