İdrar yolları enfeksiyonum çocukluktan beri var geçen senede zaten crp 1600 lere yükselmişti yürüyemez hale gelmiştim. Ama hamile olunca daha çok korktum

Aynısını yaşadım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 cm açıklığım oldu 31. haftada. CefaX antibiyotik ve munorol şase kullandım mecburen şükür bebeğim iyi. İlacı mutlaka kullan geçmezse erken doğumu tetikliyor

kyrdsvn o tek içimlik ilaç ne işe yarıyor. Teşekkür ederim cevapladığın için ☺️

Snurugur eğer proteininiz 3 ün üstünde ise 24,saatlik idrara bakabilirler preeklmpsi için. Benim + çıkmıştı dr a sordum 3 e kadar normal kabul ediliyor dedi. İdrar yolu enfeksiyonunda ise bende yaşadım 2 defa. İlki geçmedi dr ikincisinde bu da ilaçla geçmezse kültür testi istiycez demişti çok şükür geçti. Dr unuz verdiyse hamilelere uygun vermiştir bende kullandım anca öyle geçti 2. De. ama ben 32 33 haftalık falandım. İlk 3 ay iseniz bilemem

gulkara evet 7+5 teyiz henüz küçük olduğu için korktum kullanmakta tereddüt ettim. Bekarken geçirdiğim sistitte 3 pozitifle novosef iğne geçirmemişti. 14.cü iğnede ağrılarım bitti

Ygmrr teşekkür ederim kullanıcam bu kadar annenin vardır bir bildiği çok sağolun 🙏

nefesimsiniz günde en az 3 kendini zorla 4 litre iç dedi canım. O şekilde atarsın dedi. Tuvaletten çıkamıyorum ama napalım minik fasülyem için katlanıcaz 😂😍

Snurugur bol su da atıyor en az 3,tl su için bir sonraki testte farkı göreceksiniz. Ben ne zaman suyu az içsem idrrda problem çıkıyordu. Verdiği ilaca güvenmiyorsanız en kısa sürede kendi kadın Doğum dr unuza sorun size verdiği ilacı. ben sağlık ocağının verdiğini dr uma sormadan kullanmıyordum.

Snurugur benimde öyleydi ki benim vajinasal mantarım vardı şişiyodu ilerlemişti. su ile attım canım, çook sü tükettim attım. o sürede tuvaleti totoma yapıştırmak istedim ama😂

gulkara yarın doktoruma sorarım. Çok teşekkür ederim 😍

Snurugur ben çok ağır grip oldum bir kutu antibiyotik ve 5 tane parol içtim elhamdullah bir şey olmadi görünürde inşaallah da olmaz. Eğer ilacı içmezsen belki i zaman olur Zararı doktor bana zararı olmaz bende kullandım hamileyken dedi.

Zlyhkrt4 inşallah olmaz canım mecbur kullanıyorum doktor da zarar verecek olsa ben yazmam boşuna mı kadın doğumcu oldum dedi ama yine de Bi şüphe var. Nasreddin hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış tecrübelerle danışmak istedim. Teşekkür ederim bilgiler için 😍