Nagihankilic cok şükür canim ama kabul etmiyor
Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
Edaliiii 😅😅😅 sanırım bu gidişle öyle yapacağım
burcuisik12 öykü ismini yazan sadece sensin 😅 bizimde esimle ortak ismimiz öykü bu jenerasyon hep Alya lila mila
Nagihankilic
Asya simay
Hafsa
Buglem
Öykü lina bu kadar kiz ismine ragmen oğlum olacak gibi hissediyorum ve hic erkek ismi yok😂😂
Ben de Ya Mihra ya da Vera düşünüyorum , bizim soyadımız deniz 🙈 uysun istiyorum ben de kararsızım 😥
Nagihankilic hayırlısı olsun kuzum
Nagihankilic çok bencılce davrandım isim konusunda 😂 benim istediğim oldu😂😂😂😂😂 İpek maysa 🌸
Nagihankilic ASEL 🥳🥳
Nagihankilic bizim de kıza benziyor dediler değişmezse Aysima koyucaz 🌸
Yenianneadayi2208 Duha ismini bende çok beğeniyorum 🥰
Papatyakalplikadin bende çok beğeniyorum.Bir gün Alkah kız evlat nasip ederse adına Duha vermek istiyorum inşallah 🤦🏼♀️
Yenianneadayi2208 inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊 Ben Leyla koyacağım kızımın adını rahmetli annemin adı 😍
Aysimamm aysimayı bende çok beğeniyorum, eşimde beğendi ama çocuk ismi gibi büyüyünce yakışır mı diyor
Nagihankilic ben duru , gülce , Eylül , ada , ecmel , berfin, asmin , Beren ve Ya Ahsen düşünüyorum
Nagihankilic öykü cok zarif bi isim bence
Öyküyü sizde begenıyosanız koyun 😁
Mltm46 bizde umay düşünüyoruz ama herkes bi değişik tepki veriyor niyeyse 🙄
Elifdmrylmz insanlar işte ne bulsak beğenmiyorlar ben de çok istemiştim Umay I ama eşim istemedi 😞
Kuzucukannesi kardeşimin adı zeynep serra 💕 kesinlikte birlikte koymanızı öneririm. Kardeşim gerçekten çok şanslıdır isminin bi değeri olduğunu düşünürüm..