• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Nagihankilic ben asya ismini çok seviyorum aslında ama eşim kabul etmiyor . Masal,nil , ada isimlerinide beğendik ama arya olacak galiba

Verda Ada
Erva Nevşin
Bunlar b beğendiğim isimler fikir olsun sizede

Canim aklına gelen hoşuna giden isimleri kağıtlara yaz at bir poşetin içine sonra kura çekersin başka türlü zor vakit daraldıkça panikliyor insan

Nagihankilic Modern bir isim mi düşünüyorsunuz yoksa kuranda geçen bir isim mi ?
    Ben hem çok bilindik isim istemedim hemde kuranda geçen bir isim olsun dedim.Çünkü hep aynı bu sene.Defne Lina, Nisa Nur gibi gibi kalıplaşmış isimler.Düşünsenize okul çağınds bir sürü Lina aynı sınıfta ☺️ Gerçi önemli olan snn beğenmen ama bn bunları da düşündüm nedense.
    O yüzden Duha Nas ilk tercihimizdi.
    Ama ki rabbim erkek nasp etti isimle alakalı hayaller cuk suya inşallah 2. Yavrum kız olursa Duha Nas tercihim fikrim değişmezse ☺️

Nagihankilic
      Asya simay
      Hafsa
      Buglem
      Öykü lina bu kadar kiz ismine ragmen oğlum olacak gibi hissediyorum ve hic erkek ismi yok😂😂

Ben de Ya Mihra ya da Vera düşünüyorum , bizim soyadımız deniz 🙈 uysun istiyorum ben de kararsızım 😥

Nagihankilic çok bencılce davrandım isim konusunda 😂 benim istediğim oldu😂😂😂😂😂 İpek maysa 🌸