Mltm46 bizde umay düşünüyoruz ama herkes bi değişik tepki veriyor niyeyse 🙄
Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
Elifdmrylmz insanlar işte ne bulsak beğenmiyorlar ben de çok istemiştim Umay I ama eşim istemedi 😞
Kuzucukannesi kardeşimin adı zeynep serra 💕 kesinlikte birlikte koymanızı öneririm. Kardeşim gerçekten çok şanslıdır isminin bi değeri olduğunu düşünürüm..
Hifa tuğsem kızımın ismi çok fazla yok ve anlamları çok güzel ☺️
Nagihankilic Elis nasıl ? Benimde kızım olcak elis ismini koyacağız Allah nasip ederse 🙏🏼 Güzel kokulu bir çiçek ismi bu arada 😌
Dilayozy Cok tesekkur ediyorum 💫 Kardesiniz zor bir insan midir? ☺️ Sonradan birkac arkadasim Zeynep ismindekilerin zor karakterler oldugunu soyledi, urktum 😁 Belki Serra yumusatiyordur.
Mltm46 benim de tam aksine eşim daha cok istiyor ama herkes tepki verince bir daha düşünelim diyorum 🤷🏻
Nagihankilic canım benim de kızım olucak inşallah adını İLKİM koymaya kadar verdik🤗
Lirlonfa benimde kızım olacak adı armin olacak nasipse
Benimde kızım olucak öykü ve Deren arasında kaldık
Ngrs Elis isminin gerçek anlamı o değil canım
http://bebegimeisim.blogspot.com/2019/03/elis-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Nagihankilic benim hamile olduğumu öğrendiğimiz gün karar verdik isimlere😂
Sweetblonde88 ilk kızımın adı inci ikinci yolda defne dusunuyoruz ama bu ara duru ve ipek ismi de cezbediyo🤭
Ztbr kız isimleri böyle naif ve cezbedici olmalı diye düşünüyorum 🌼
Ilknur_emin evet kesinlikle 6. Ayda karar vermiştik hiç fikrimiz değişmedi ☺️
Nagihankilic biz en son asel begümde karar kıldık
Ama düşündüklerimiz belki fikir olur
İkra
Meva
Erva
Azra
Mervellaous bizde cinsiyetini öğrenmeden hem kız hem erkek isimleri belirlemiştik hiç değişmedi erkek olursa ayaz bulut. Kız olursa Defne güneş demiştik öylede kaldı 😊