• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Kuzucukannesi kardeşimin adı zeynep serra 💕 kesinlikte birlikte koymanızı öneririm. Kardeşim gerçekten çok şanslıdır isminin bi değeri olduğunu düşünürüm..

Hifa tuğsem kızımın ismi çok fazla yok ve anlamları çok güzel ☺️

Nagihankilic Elis nasıl ? Benimde kızım olcak elis ismini koyacağız Allah nasip ederse 🙏🏼 Güzel kokulu bir çiçek ismi bu arada 😌

Dilayozy Cok tesekkur ediyorum 💫 Kardesiniz zor bir insan midir? ☺️ Sonradan birkac arkadasim Zeynep ismindekilerin zor karakterler oldugunu soyledi, urktum 😁 Belki Serra yumusatiyordur.

Mltm46 benim de tam aksine eşim daha cok istiyor ama herkes tepki verince bir daha düşünelim diyorum 🤷🏻

Nagihankilic canım benim de kızım olucak inşallah adını İLKİM koymaya kadar verdik🤗

Benimde kızım olucak öykü ve Deren arasında kaldık

sevval55 kesinlikle herkesin bebeği kendine güzeldir ama bebeğimi gören ismini duyan herkes güzelliğini gördünüz ona goremi inci ismini verdiniz diyo ve çok uysal bı bebekti iyiki inci ismini koymusuz diyorum ikinci yolda bakalım defne ipek duru arasında gidip geliyorum

Ztbr cok guzel evet ya😍 ipek mükemmel bence

• Ztbr bunu yanıtladı.
          • Ztbr bunu beğendi.

Ztbr kız isimleri böyle naif ve cezbedici olmalı diye düşünüyorum 🌼

• Ztbr bunu yanıtladı.
            • Ztbr bunu beğendi.

Nagihankilic biz en son asel begümde karar kıldık
              Ama düşündüklerimiz belki fikir olur
              İkra
              Meva
              Erva
              Azra

Mervellaous bizde cinsiyetini öğrenmeden hem kız hem erkek isimleri belirlemiştik hiç değişmedi erkek olursa ayaz bulut. Kız olursa Defne güneş demiştik öylede kaldı 😊