Busraf44 benimde begendigim bu. Baya fonksiyonlu duruyor. Sallanma şekli nasıl acaba bende onu merak ediyorum
Beşik
Minik_fasulyem Merhaba, çok ama çok uyguna almışsınız bu zamanda eğer link bulabilirseniz atar mısınız inceleme şansımız olsa 😊
Busraf44 resimde atıyım istersen. Ben çok beğendim 😍
Busraf44 linkten pek anlamam fiyatı 700 civarı şu anda
Minik_fasulyem çok sevinirim 😊
Minik_fasulyem Gerçekten bayıldım hepsi burada da az önce buldum aynı modeli fakat 2 kademeli mi 3 kademeli mi sizinki? Hepsi burada da 2 kademe yazıyor da sormak istedim
Busraf44 ewt iki kademeli yazıyo ama heyner beşik gibi normal beşik olmasını saymıyolar heralde. Ben şu anda anne yanı beşik yaptım. Orta katıda var normal beşik olması için ve birde en alt kat var park beşik olması için. Şu anki fiyatıda 669 muş. Şimdi baktım
Minik_fasulyem evet ben de baktım
https://www.hepsiburada.com/babybee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada
Bu olması lazım değil mi
Busraf44 ewt bu canm
- Düzenlendi
Minik_fasulyem Ay Allah razı olsun Allah evladınız size bağışlasın şu zamanda hem en beğendiğim model oldu hem de en uygun fiyat oldu sipariş veriyorum hemen❤️☺️
Busraf44 amin. Çok sağolun. Rabbim razı olsun. 😇 Hayırlı olsun bu arada 😊
Minik_fasulyem https://imgyukle.com/i/RfVfBs
Üç kademeside var resimde gördüğünüz gibi aklınız kalmasın yani. Bide tek başınıza bile kurabilirsiniz çok basit bence. Ve içinde yapabilmeniz için bütün malzemelerini anhtarlarını faln yani gönderiyolar
- Düzenlendi
Busraf44 meltem bambino aldım gözün kapalı alabilirsin garantili kullanışlı çok güzel beşik evine getirip kuruyolar sıkıntı çıktığında ürünün arkasında durucak insanlar buluyosun
Busraf44 canım bi tane al daha alma Eyüp de yaptırdım avangard model içinde 3 çekmecesi var büyüyünce çıkarıcaz inşaAllah genç yatağı olacak öyle sıradan olanlardan değil istediğini yaptırabiliyorsun 1.90 boyunda yaptırdım sonra korumalığı var büyüyünce ayağa kalkınca kaldıracam yukarı otun parkı gibi olacak Yatak olayını bitirdim genç kız olana kadar 😂 erkeklere 3 kez yatak aldıktan sonra buna bu çözümü buldum