• Gebelik
  • Korkuyorum bısey olucak dıye

Bende ilk zamanlari sen gibiydim. Hatta senden daha da fazlayimisimdir. Oturur saatelerce aglardim bebegime bisey oldu diye 😂 ama hormonlardan oluyor sanirsam. Sen icini ferah tut. Allahin izniyle bisey olmaz.

YsmnYrtc rabbıme emanet artk unternette hep kalbı durmus yorumlar gordukce hep korkym :/

Bahar4516 Aynen zor oluyodu meraktan duramıyodum alısıyosun artık doktor güzel haberler verdikce için rahatlıyo bide hareketleri hissetmeye baslayınca randevu gününü falan Unutursun çok güzel keyifli oluyo hareketlerini dinlerken zaman su gibi geciyo

Bahar4516 İnternetten her aklına takılanı araştırma bi kere. 34 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum. Ben de yapıyordum aynı hatayı, sonra taktım kafama acaba dış gebelik mi diye, randevu gününü bekleyemeyip acile gitmiştim, doktor kalp atışı olduğunu söyleyince rahatladım bir daha da tövbe ettim her şeye internete bakmaya. Şimdi 34. haftamızdayız çok şükür 🙏🏻 Her kadın, her bebek, her gebelik birbirinden farklı. Birileri öyle yaşadı diye sen de yaşayacaksın diye bir şey yok. Allah sana o mucizeyi nasip ettiyse, hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah 🙏🏻 Kendini koru, bebeğinle konuş, onu da kendini de sakinleştir ve bolca dua et 😊

Bahar4516 bende senin gibiydim canım hatta normalde ayda bir gitmemiz gerekiyormus kontrole ama bn önce devlete gidiyordum 15 gün sonra özele gidiyordum ayda 2 defa görüyordum ulturasonda. Ama kizlarinda dediği gibi hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatliyorsun 🥰

YsmnYrtc cok tesekkur ederm allahım hepımızın evlatlarını sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

Bahar4516 biz 28 haftalık olduk ben de öyleyim hareketini hissetmediğim an huzursuz oluyorum direk ağladığım zamanlar bile oluyor bence herkes te var kaybetme korkusu

Bahar4516 emin ol bende senin gibiydim en son 18 haftalık hissettim o gunden sonra ara ara gene evhamlandım 20 haftada tam hissettim artik korkmuyorum cunku hissediyorum cok sukur sende oyle olacaksın sabret ben her hafta kalbini dinlemeye gidiyordum acaba yasıyor mu diye

Bahar4516 Amiiiin, inşallah 🙏🏻 Allah hiçbirimizi korktuklarımızda sınamasın 🙏🏻

Bahar4516 bu korkular hareketleri hissedene kadar devam edecek arkadaşım maalesef. 12. Haftana gelmişsin maşallah artık korkma. İlk 3 ay sıkıntı çıkarsa çıkıyor. Bol dua et kendini rahatlatacak bişey bulmanı öneririm.

Bahar4516 20 sen sonra rahatlık geliyo bende 20. Haftaya kadar sürekli doktora gitmek istiyodum zaman geçtikçe alışıyosun