Akyokus ıkı hafta sonra kontrolum sabredemıyom
Korkuyorum bısey olucak dıye
Bende ilk zamanlari sen gibiydim. Hatta senden daha da fazlayimisimdir. Oturur saatelerce aglardim bebegime bisey oldu diye 😂 ama hormonlardan oluyor sanirsam. Sen icini ferah tut. Allahin izniyle bisey olmaz.
YsmnYrtc rabbıme emanet artk unternette hep kalbı durmus yorumlar gordukce hep korkym :/
Elvannnnnn ılk bebegım daha cnm
Bahar4516 Allahım kucağına almayı nasip etsin sağ-salim hiç korkma
Bahar4516 İnternetten her aklına takılanı araştırma bi kere. 34 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum. Ben de yapıyordum aynı hatayı, sonra taktım kafama acaba dış gebelik mi diye, randevu gününü bekleyemeyip acile gitmiştim, doktor kalp atışı olduğunu söyleyince rahatladım bir daha da tövbe ettim her şeye internete bakmaya. Şimdi 34. haftamızdayız çok şükür 🙏🏻 Her kadın, her bebek, her gebelik birbirinden farklı. Birileri öyle yaşadı diye sen de yaşayacaksın diye bir şey yok. Allah sana o mucizeyi nasip ettiyse, hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah 🙏🏻 Kendini koru, bebeğinle konuş, onu da kendini de sakinleştir ve bolca dua et 😊
Elvannnnnn amin cnm benm amin inşallah
YsmnYrtc cok tesekkur ederm allahım hepımızın evlatlarını sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
Bahar4516 biz 28 haftalık olduk ben de öyleyim hareketini hissetmediğim an huzursuz oluyorum direk ağladığım zamanlar bile oluyor bence herkes te var kaybetme korkusu
Bahar4516 emin ol bende senin gibiydim en son 18 haftalık hissettim o gunden sonra ara ara gene evhamlandım 20 haftada tam hissettim artik korkmuyorum cunku hissediyorum cok sukur sende oyle olacaksın sabret ben her hafta kalbini dinlemeye gidiyordum acaba yasıyor mu diye
Bahar4516 20 sen sonra rahatlık geliyo bende 20. Haftaya kadar sürekli doktora gitmek istiyodum zaman geçtikçe alışıyosun
Turna20 inş cnm bnm