Her hafta doktora gtmk ıstıyorum bebegıme bısy olmasından cok korkuyom ıkı hafta sonra kontrolum var duramıyorum 12haftalık hamıleyım bebegıme bısey olmsmdr dıe korkuyom :( herkes benım gbı oldumu yoksa ıcımemı doguyo :/
Korkuyorum bısey olucak dıye
Bahar4516 canım içini ferah Tut korkma bak sen böyle stres yaparsan bebeğimde stres hisseder bende senin gibiyim emin ol benim bir kaybım var kızım doğana kadar senin gibiydim şimdi ikinci ye hamileyim gene öyle yim ama korkma bu kadar da bol bol insirah süresi oku için ferahlar 💕
Ayyy o haftalarda bende senin gibiydim her hafta görsem iyi mi ki nasıl ki diye merak ederdim İyidir canım merak etme
Hatice_aselmina inş kuzum cok dgsk bıseymıs her hafta nerdeyse gttm doktora :/
Daha küçük olduğu için kaybetme korkusu normal. Ama kanaman lekelenmen falan yoksa durup dururken korkman için sebep de yok. Yıpratma kendini de bebeğini de. O şu an dünyanın en korunaklı yerinde hayata tutunuyor 🤗 Sen sadece kendine dikkat et, tedbirli ol, gerisini Allah’a bırak yoksa en güzel zamanlarının keyfini çıkaramazsın.
Bahar4516 bi kaybın mi var? Benim bebeğim ölmüştü karnında kalp atışları için gittiğimde öğrendim kalbi durmuş. Kürtaj oldum. Simdi 23 haftalik hamileyim her kontrolumde korku yaşıyorum ama içini ferah tutman lazım. Hele ki bebegin hareketlensin o korku gidiyo sabret 🤲🤗
Sedley amin cnm bnm
Akyokus ıkı hafta sonra kontrolum sabredemıyom
Bende ilk zamanlari sen gibiydim. Hatta senden daha da fazlayimisimdir. Oturur saatelerce aglardim bebegime bisey oldu diye 😂 ama hormonlardan oluyor sanirsam. Sen icini ferah tut. Allahin izniyle bisey olmaz.
YsmnYrtc rabbıme emanet artk unternette hep kalbı durmus yorumlar gordukce hep korkym :/
Elvannnnnn ılk bebegım daha cnm
Bahar4516 Allahım kucağına almayı nasip etsin sağ-salim hiç korkma
Bahar4516 İnternetten her aklına takılanı araştırma bi kere. 34 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum. Ben de yapıyordum aynı hatayı, sonra taktım kafama acaba dış gebelik mi diye, randevu gününü bekleyemeyip acile gitmiştim, doktor kalp atışı olduğunu söyleyince rahatladım bir daha da tövbe ettim her şeye internete bakmaya. Şimdi 34. haftamızdayız çok şükür 🙏🏻 Her kadın, her bebek, her gebelik birbirinden farklı. Birileri öyle yaşadı diye sen de yaşayacaksın diye bir şey yok. Allah sana o mucizeyi nasip ettiyse, hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah 🙏🏻 Kendini koru, bebeğinle konuş, onu da kendini de sakinleştir ve bolca dua et 😊
Elvannnnnn amin cnm benm amin inşallah
YsmnYrtc cok tesekkur ederm allahım hepımızın evlatlarını sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
Bahar4516 biz 28 haftalık olduk ben de öyleyim hareketini hissetmediğim an huzursuz oluyorum direk ağladığım zamanlar bile oluyor bence herkes te var kaybetme korkusu