Cndn tabiki cok erken. Benim 4500lerde gorunmemisti de vajinal.bakilmisti ☺

Cokk erken canm INSALLAH 1 HAFTAYA FALAN GORURSUN BEN OYLE GORDM

Cndn canım çok erken daha. Panik yapma. Benimde ilk öğrendiğimde 299du. 2 gün arayla kan tahlili yapıldı yükseliyordu değer. İki günde bir iki katı artıyordu zaten. 1500-2000 olmadan kese görünmüyor. 2 haftaya görünür kese. İçini ferah tut😊

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley hm anladm tşk ederim kaç haftalıksın şuan :) amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Cndn 6 haftalıkken kese göründü, 7 haftalikken kalp atisi duyuldu. Bu süreci sakın geçirmek zorundayız, yoğun stres olumsuzlukları getirir sadece. Sabir göster daha çok basindasin

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn Amiinnn 🙏🏻🙏🏻 5+5 şuan 🤗🤗🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley çok yeni seninde inş sağlıkla kucagınada almayı nasip eder Rabbim ;)

Cndn bu degerler gözükmesi mümkün değil canım benim 3500 kusurlerdeyken vajinal ultrason ile gözükmüstu

Cndn bende aynı şeyi yaşamıştım evde yaptığın test çift çizgiyse hamilesin . Bilinçsiz doktora denk gelirsen dış gebelik vs bile diyebilir keseyi görmediği için ama hiç korkma bikaç hafta sonra herşey belli oluyo

• Cndn bunu yanıtladı.

Hduygu yok doktorum gayet iyi öyle birşey demedi evde test yaptm pozitif görünce özel hastaneye gidip kan verdim 2 defa çarşamba günü tekrar gidecem hastaneye hayırlısı ?