1. Haftanı bekle hiç kafaya takma bence.
    Ben öğrendikten sonra direk kendim folik asit aldım gitmek istemedim kontrole
    Ters bişe olsa zaten anlaşılır kanama vs falan
    6+3 de gittim hem kese hem kalp atışını duydum
    Sende stres yapma hiç
  • Cndn bunu yanıtladı.
  • Cndn bunu beğendi.

Cndn hayirli olsun canım. Keseyi karından görmek icin değerin 5000 ve üstü olması isteniyor daha çok erken gün aşırı kan ver yükselmesini takip et bir kaç kere inşallah rabbim tamamına erdirsin

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn görünür canm sabırlı ol inş hakkında hayırlısı

• Cndn bunu yanıtladı.

Deletedmom0280 ay gerçekten mi çok tşk ederim içimi rahatlattın resmen ilk gebeligim 3 yıllık evliyim sorunum olmadığı halde olmuyordu bu ay tutundu minik eller bana inş nasip olur da bende duyarım kalp atışını

Cndn inşallah canım
          Ama hiç stres yapma
          Olacağı varsa oluyor. Herşeyin Rabbim in elinde olduğunu düşün endişelenme
          Çünkü şuan artı Bi çaba sarf etmeni gerektirecek bişey yok. Herşey nasip
          Ama bence duyarsın kalp atışını da kesesi ni de
          Daha çok erken, 😇😇

• Cndn bunu yanıtladı.
          • Cndn bunu beğendi.

Cndn Canım bende yeni hamile olduğumu öğrendim geçen hafta benim değerim 4489 yani senin değerin kese için çok düşük birazdaha beklemen lazım ben adetimden 10 gün sonra falan gittim doktora. Haftayada inşallah kalp atışını dinlemeye gidicez 👼🏻👼🏻🤗🤗 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn tabiki cok erken. Benim 4500lerde gorunmemisti de vajinal.bakilmisti ☺

Cokk erken canm INSALLAH 1 HAFTAYA FALAN GORURSUN BEN OYLE GORDM

Cndn canım çok erken daha. Panik yapma. Benimde ilk öğrendiğimde 299du. 2 gün arayla kan tahlili yapıldı yükseliyordu değer. İki günde bir iki katı artıyordu zaten. 1500-2000 olmadan kese görünmüyor. 2 haftaya görünür kese. İçini ferah tut😊

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley hm anladm tşk ederim kaç haftalıksın şuan :) amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Cndn 6 haftalıkken kese göründü, 7 haftalikken kalp atisi duyuldu. Bu süreci sakın geçirmek zorundayız, yoğun stres olumsuzlukları getirir sadece. Sabir göster daha çok basindasin

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn Amiinnn 🙏🏻🙏🏻 5+5 şuan 🤗🤗🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley çok yeni seninde inş sağlıkla kucagınada almayı nasip eder Rabbim ;)