Cndn inşallah canım
Ama hiç stres yapma
Olacağı varsa oluyor. Herşeyin Rabbim in elinde olduğunu düşün endişelenme
Çünkü şuan artı Bi çaba sarf etmeni gerektirecek bişey yok. Herşey nasip
Ama bence duyarsın kalp atışını da kesesi ni de
Daha çok erken, 😇😇

• Cndn bunu yanıtladı.
  • Cndn bunu beğendi.

Cndn Canım bende yeni hamile olduğumu öğrendim geçen hafta benim değerim 4489 yani senin değerin kese için çok düşük birazdaha beklemen lazım ben adetimden 10 gün sonra falan gittim doktora. Haftayada inşallah kalp atışını dinlemeye gidicez 👼🏻👼🏻🤗🤗 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn tabiki cok erken. Benim 4500lerde gorunmemisti de vajinal.bakilmisti ☺

Cokk erken canm INSALLAH 1 HAFTAYA FALAN GORURSUN BEN OYLE GORDM

Cndn canım çok erken daha. Panik yapma. Benimde ilk öğrendiğimde 299du. 2 gün arayla kan tahlili yapıldı yükseliyordu değer. İki günde bir iki katı artıyordu zaten. 1500-2000 olmadan kese görünmüyor. 2 haftaya görünür kese. İçini ferah tut😊

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley hm anladm tşk ederim kaç haftalıksın şuan :) amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Cndn 6 haftalıkken kese göründü, 7 haftalikken kalp atisi duyuldu. Bu süreci sakın geçirmek zorundayız, yoğun stres olumsuzlukları getirir sadece. Sabir göster daha çok basindasin

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn Amiinnn 🙏🏻🙏🏻 5+5 şuan 🤗🤗🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.

Sedley çok yeni seninde inş sağlıkla kucagınada almayı nasip eder Rabbim ;)

Cndn bu degerler gözükmesi mümkün değil canım benim 3500 kusurlerdeyken vajinal ultrason ile gözükmüstu

Cndn bende aynı şeyi yaşamıştım evde yaptığın test çift çizgiyse hamilesin . Bilinçsiz doktora denk gelirsen dış gebelik vs bile diyebilir keseyi görmediği için ama hiç korkma bikaç hafta sonra herşey belli oluyo

• Cndn bunu yanıtladı.

Hduygu yok doktorum gayet iyi öyle birşey demedi evde test yaptm pozitif görünce özel hastaneye gidip kan verdim 2 defa çarşamba günü tekrar gidecem hastaneye hayırlısı ?