Kızlar bu ay hamile olduğumu öğrendim beta hcg kan degerim 205 ama kese görünmedi sizce erken mi sonradan ultrasyonda görünür mü çarşamba günü hastaneye gidecem ama merak ediyorm içten içe yardımcı olurmusnz kese görünmeyip sonradan görünen oldu mu ?

_kubranurr_ benimde öyle olmuştu 1 hafta sonra gittiğim de kese oluşmaya başlamıştı doktor geç döllenme oldu demişti

Balgebe aynen dusun ben hamıle ksldıgmı ogrnedım 379 cıktı sonra gıtmedım hemen hastaneye 10 gun snra gıttım 26 bın olmustu degerım

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn değerinin artmasını bekle kese için çok erken canım en az 1500 istiyor doktorlar

• Cndn bunu yanıtladı.

_kubranurr_ iki sefer baktırdım ilk öğrendigimde regl 2 gün var 57 çıktı ozaman kese görünmedi erken dediler 2 sonrası tekrar gittim kan verdim 205 olmuştu şuan beklemedeyim gidip aklımı karıştırmak istemiyorum doktorom çarşamba gel dedi gidecem acaba ozamana kadar görünür mü ?

_kubranurr_ bende şuan beklemedym en son bu çarşamba kan vermştm haftaya çarşamba tekrar gidecem görünür inş

Balgebe hm geç döllenme olabilir mi benimde diyecem ama ben adet günümden önce ögrendm doktorum rahim kalınlaşman var erken gebelik belirtisi demişti kanda çıktı sonra hayırlısı diyelim

1. Haftanı bekle hiç kafaya takma bence.
              Ben öğrendikten sonra direk kendim folik asit aldım gitmek istemedim kontrole
              Ters bişe olsa zaten anlaşılır kanama vs falan
              6+3 de gittim hem kese hem kalp atışını duydum
              Sende stres yapma hiç
            • Cndn bunu yanıtladı.
            • Cndn bunu beğendi.

Cndn hayirli olsun canım. Keseyi karından görmek icin değerin 5000 ve üstü olması isteniyor daha çok erken gün aşırı kan ver yükselmesini takip et bir kaç kere inşallah rabbim tamamına erdirsin

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn görünür canm sabırlı ol inş hakkında hayırlısı

• Cndn bunu yanıtladı.

Deletedmom0280 ay gerçekten mi çok tşk ederim içimi rahatlattın resmen ilk gebeligim 3 yıllık evliyim sorunum olmadığı halde olmuyordu bu ay tutundu minik eller bana inş nasip olur da bende duyarım kalp atışını

Cndn inşallah canım
                    Ama hiç stres yapma
                    Olacağı varsa oluyor. Herşeyin Rabbim in elinde olduğunu düşün endişelenme
                    Çünkü şuan artı Bi çaba sarf etmeni gerektirecek bişey yok. Herşey nasip
                    Ama bence duyarsın kalp atışını da kesesi ni de
                    Daha çok erken, 😇😇

• Cndn bunu yanıtladı.
                    • Cndn bunu beğendi.

Cndn Canım bende yeni hamile olduğumu öğrendim geçen hafta benim değerim 4489 yani senin değerin kese için çok düşük birazdaha beklemen lazım ben adetimden 10 gün sonra falan gittim doktora. Haftayada inşallah kalp atışını dinlemeye gidicez 👼🏻👼🏻🤗🤗 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Cndn bunu yanıtladı.