Kızlar bu ay hamile olduğumu öğrendim beta hcg kan degerim 205 ama kese görünmedi sizce erken mi sonradan ultrasyonda görünür mü çarşamba günü hastaneye gidecem ama merak ediyorm içten içe yardımcı olurmusnz kese görünmeyip sonradan görünen oldu mu ?
Kese görünmedi
Cndn 3.000 gbı gorursun daha var 2 gune bır kan ver degerlerıne baktır
_kubranurr_ benimde öyle olmuştu 1 hafta sonra gittiğim de kese oluşmaya başlamıştı doktor geç döllenme oldu demişti
Balgebe aynen dusun ben hamıle ksldıgmı ogrnedım 379 cıktı sonra gıtmedım hemen hastaneye 10 gun snra gıttım 26 bın olmustu degerım
Cndn değerinin artmasını bekle kese için çok erken canım en az 1500 istiyor doktorlar
_kubranurr_ iki sefer baktırdım ilk öğrendigimde regl 2 gün var 57 çıktı ozaman kese görünmedi erken dediler 2 sonrası tekrar gittim kan verdim 205 olmuştu şuan beklemedeyim gidip aklımı karıştırmak istemiyorum doktorom çarşamba gel dedi gidecem acaba ozamana kadar görünür mü ?
Hemsireanne52 hmm anladm çok tşk ederim
_kubranurr_ bende şuan beklemedym en son bu çarşamba kan vermştm haftaya çarşamba tekrar gidecem görünür inş
- Haftanı bekle hiç kafaya takma bence.
Ben öğrendikten sonra direk kendim folik asit aldım gitmek istemedim kontrole
Ters bişe olsa zaten anlaşılır kanama vs falan
6+3 de gittim hem kese hem kalp atışını duydum
Sende stres yapma hiç
Cndn hayirli olsun canım. Keseyi karından görmek icin değerin 5000 ve üstü olması isteniyor daha çok erken gün aşırı kan ver yükselmesini takip et bir kaç kere inşallah rabbim tamamına erdirsin
Cndn görünür canm sabırlı ol inş hakkında hayırlısı
Deletedmom0280 ay gerçekten mi çok tşk ederim içimi rahatlattın resmen ilk gebeligim 3 yıllık evliyim sorunum olmadığı halde olmuyordu bu ay tutundu minik eller bana inş nasip olur da bende duyarım kalp atışını
Cndn inşallah canım
Ama hiç stres yapma
Olacağı varsa oluyor. Herşeyin Rabbim in elinde olduğunu düşün endişelenme
Çünkü şuan artı Bi çaba sarf etmeni gerektirecek bişey yok. Herşey nasip
Ama bence duyarsın kalp atışını da kesesi ni de
Daha çok erken, 😇😇
Sirin_beyza inş tşk ederm
Deletedmom0280 ay çok sağol ya aynen herşey Rabbim bilir hayırlısı olsn
Misssimsek tşk ederim :)
Cndn 2 .000 gecemsını bekle anca olusuyormus
_kubranurr_ inş hayırlısı olsn :)