deletedmom572 canimm sakin ol ufak şey için eşinle aranı bozma ki hamilesin bebeğini düşün bende polis eşiyim yıllardır bayanlarla mecbur muhattab olup konuşuyorlar bunu ihtiyacı olan bibvatandas gbi düşün disardan biri yardım istemiş sen eşine güvenmelisin önce eşine güvenmediğini belli edersen zaten erkekler herşeyi tersine yapar sakin ol ne oldu hallettiniz mi sorunu de sakince hemen alevlenme
Kızlar psikolojim bozuldu ne yapsam ki🥺
deletedmom572 ya çok afedersiniz ama ben o kızı yırtardım ne haddine Ya eşime yazacak bana yazsın yazacağı varsa onun yüzünden huzurunuzda kaçmış alttan alma güvenme bence eşimin bi akrabası var kadın örtülü whatsap durumuna açık saçık kendi videolarını atıyordu eşimin de baktığını gördüm telefonu alıp kadının numarasını sildim müsade etme böyle şeylere ne alaka ya
Yani yaptığın tek hareketle kendini haksız duruma düşürmüşsün canım Kusura bakma yatağa almamak ne ? Kocanla yatağını bu kadar basit bi sebepten ayırıyosan kusura bakma adam herşeyi söyler yani . Cahillik yapma lütfen yaşın ufak erkeklere böyle şeyleri hissettirmemek alttan alttan sakince takip etmek kontrol etmek lazım yaptığın son derece yanlış bence hiç umursamamış pişman gibi bugün eşinle konuş ama tedbiri de elden bırakma tabi dediğim gibi hissettirmeden kontrol edebilirsin
deletedmom572 ara de ki gerçekten önemli bi sorun olunca beni ara eşimi değil de
deletedmom572 ya Allah aşkına alta yazdığınız yorumları okumadım ama ne gerek var böyle bir tepkiye evet kız yazmış karşılığında eşinizin de ne yazdığıni biliyorsunuz. Tamam size de yazabilirdi ama ona yazmayı tercih etmis ve ortada farklı bir durum konuşma yok. Eşiniz de kendinden talep edildiği için korumacı davranmış bir şeyler yapmaya çalışmiş. Biraz hormonların etkisindeyiz bu yüzden asıri tepki verdiğinizi düşünüyorum. Oluyor boyle seyler.Siz de biraz sakinlestikten durumu tekrar değerlendirmeye çalışın.
Ozgnrgl evet sakinleşmeye çalışıyorum ben de eşim ile konuşmuyoruz, arasa içimi döksem rahatlayacağım da🤦🏼♀️
Gizem_ar evet haklısın galiba böyle yapmaya çalışacağım
Yenianne65 ben de engelleteceğim kızı
Bebiskomm evet ben de 2 yıl dışarda kaldım defalarca yazan yolda rahatsız eden oldu wma kimseye söylemedim bu durumu
Duamucizem sakinleşmeye çalışıyorum hormonlarım bırakmıyor 🤦🏼♀️
Dmce numarasını sildi ne ben ilginlenirim artık ne eşimin ilgilenmesine izin veririm
deletedmom572 canım gaza gelme kimsenin lafına da bakma eşin zaten kötü haltlar yiyecek olsa sana sezdirmeden yapardı yanında ulu orta konuşuyormuş bak ne güzel haberinde oluyor. Bir işler çevirse senden kızı da gizlerdi o yüzden sakın evham yapma ve yatağa almamak gibi hata da yapma kendinden uzaklaştırırsın ve adamın kafasına da yokken sokma öyle şeyler 😁 kıskan sezdir rahatsız olduğunu ifade et ama çok abartma 😚 hamilelikten hep bu hormonlar neler yaptırıyor insana 😂🙈😂🙈
Glybskl ya öyle olmuyor işte o an keşke duygularımız ile böyle kolay baş edebilsek çok isterdim 🤦🏼♀️
deletedmom572 öyle tabiki canım benim ama kendini sakin tutmaya çalış lütfen 😊❤️
deletedmom572 bizede yazanlar oldu çocuk gibi milletin kocasına beni rahatsız ediyolar demedik saçmalık
deletedmom572 o kıza mesaj at bi sorun olunca bana yaz canım eşim de öyle söyledi falan de ama devam ederse git saçını başını yoll bilirim ben öylelerini😡🤬
Deletedmom099 değil mi ben de 2 yıl kaldım dışarda neler neler gördüm eş dost polis tanıdıkta vardı ama kimseyi ayaklandırmadık
- Düzenlendi
deletedmom572 her yazdıklarında bana mesaj atıyolar diye eşimize mi şikayet edicek çok komiğime gitti gerçekten kendi işini kendi göremicek kadar ezik mi bu kız terslesin engellesin gitsin yada sosyal medya kullanmasın hadi biri sürekli önünü kesse peşine takılsa tanam da 😂
Hayalperesttt ya ben ne yapayım şimdi zaten zor tutuyorum kendimi eşim aramıyor ki ona patlayayım
deletedmom572 sen gizliden takip et baktın yazmış etmiş aramış kıza sen cevap ver ama kıskandığını kontrol ettiğini belli edersen mesajı da arama kaydını da siler bilemezsin de konuştu mu konuşmadı mı