Merhaba kızlar, 23 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim, 7 haftalıkta hamileyim. Eşim polis ben özel sektördeyim, eşimin memleketinden babasının bir arkadaşının kızı bizim olduğumuz yerde üniversite okuyor kız bu yıl yerleştiğinde ben numaramı verdim ona bir şeye ihtiyacın olursa muhakkak ara dedim, dün akşam saat 22.30 gibi eşime mesaj attı işte abi bir çocuk beni rahatsız ediyor instagram dan diye galiba da takip ediyor vs dedi, eşim de şikayet edelim istersen dedi, ama çocuk zaten ondan önce Kıza yazmıştı ben sadece hoşlandım senden istemiyorum dersen dağ başı değil ya, rahatsız etmem yazmıştı. Eşim de madem böyle yazmış şimdi şikayet etme tekrar böyle bir durum yaşanırsa muhakkak en ufak bir şeyde yaz diye işte bende el altından çocuğu bulacağım diye 2-3 defa kıza yazınca ben de kızdım ne gerek var bu kadarına abartma, kız niye direkt sana yazıyor ben numaramı verdim sana niye yazıyor falan yaptım Buda sen ne kadar ön yargılısın dedi ve tartıştık, ben yatağa almayınca onu esti gürledi bir gün elimde kalacaksın falan yaptı çok üzüldüm, gereksiz kıskançlık mı yaptım diye düşündüm ama 😔 uzun oldu hakkınızı helal edin hamilelikten midir, ailem gereği ve birazda yapım gereği çok arkadaş çevrem olmadığı için eşime bağlıyım biraz, çocuk olunca değişir mi bu durum
Kızlar psikolojim bozuldu ne yapsam ki🥺
deletedmom572 kızda salakmı eşine yazıyor sen numaranı bile vermişsin ben olsam kıza yazardım cabım bi sorunmu var bana anlatabilirdin diye ne alaka eşine yazıyor hata o salak kızda eşinin hatasıda sana kızması kız yazmış ne yapalım diyip alttan alması lazımdı en azından bence ben olsam o kıza hatasını belli ederdim sen yine de kendi bildiğini yap ama 🤷🏻♀️
deletedmom572 bence gayet haklısınız. Tek haksız yanınız yatağa almamak olmuş bence. O kadar geniş olmaya gerek yok, ne demek yani eşine söylemesi. Ki onu geçtim insan hem cinsine söylerken bile bi çekinir üzülür korkarak anlatır, o gitsin eşinize anlatsın. Gerçi görmeden yorum yapıyorum ama inanın kendimi yerinize koyup düşüncelerimi yazıyorum 🙏🏻
NesliCan1 ya birde ben defalarca kıza yazdım muhakkak yaz bana söylese zaten ben eşime söyleyeceğim, eşime söyledim bana diypr polis olduğum için böyle düşünmüştür
deletedmom572 Bence biraz daha sakin kalmaya çalışın .. Şu aralar öldürülen kadın haberlerinden korkan kızcağız eşinizin polis olmasına güvenmiştir bence .. Olay çözümlenene kadar en anlayışlı halinizi takının derim . Birde yatağa almamak bana çok garip geliyor .. Sonuçta küs olsanız da , dargın olsanızda aynı yatakta uyumalı bence eşler . Öle birbirlerini odaya almamalar olmamalı . Yani ben öle yapmaya çalışıyorum . Eşime çok kızgın olsamda günlerce konuşmasam da gece aynı yerde uyumaya özen gösteriyorum .. yoksa kişiler arası mesafe git gide açılıyor . Toparlaması daha zor oluyor .
deletedmom572 valla kusura bakma ama fazla kıskanclık yapmıssın . Kızın basına bişey gelse mesela ölse , haberlere cıksa . Vicdanının rahat edecek mi ? Yazarsın canım bana yaz daha uygun olur ben abinle konusurum dersin olur biter . Bi etrafınıza balın ya !!!! gerçekten bu aralar kadın öldürmeek moda olmus haldeyken sizin de kol kanat germeniz gerekiyor. Ayıp ya , kadının düşmanı yine düşman..
deletedmom572 hiç tahammül edemiyorum ben 😑 Allah bildiğinizden şaşırtmasın 🙄
deletedmom572 çok haklısınız ama yatağa almamak biraz fazla olmuş sanki ortada eşinizin yaptığı çok büyük bisey yok bence uzaklastirmayin kendinizden siz zaten söylemeniz gerekeni rahatsız olduğunuz şeyi söylemişsiniz benim numaram var niye seni ariyo diyerek uzatarak uzaklastirmayin kendinizden yanlış anlamayın görmezden gelin demiyorum sadece uzaklastirmayin kendinizden empati kurmasını sağlayın bence eminim aynı şey sizin başınıza gelse çok rahatsız olur
aslimutlu1 ne alakası var, bana yazsa ben eşime söylemeyecek miyim? Zaten ben söyledim ben kendi isteğimle numaramı verdim, benim numaram dururken eşimin numarasını nerden bulupta yazıyor?
Bestte9989 evet fazlasıyla rahatsız olur, ama eşimin bana karşı ön yargılı olması beni çok kızdırdı direkt karşı tarafı savunuyor
aslimutlu1 öyle bir yazmışsınız ki sanki kız demiş saplantılı aşk belası var başımda. Acaba siz bu durum da olsanız aynı tavrı takınır mıydınız. Bakış açınız gerçekten şaşırtıcı
deletedmom572 belki söyleyiş tarzınız serttir biraz bu kocalar hiç sıkıntıya gelemiyo gerçekten benzer bişey benimde başıma geldi kocama sadece niye bana söyledikten sonra sana da söyleme gereksinimi duydu anlayamadim diyip gülmüştüm ama rahatsız olduğumu anlamisti ama kizi arayıp sert konuşmuştum 😅 ben tamam dedim niye onu da arama gereksinimi duydun ben tamam dedikten sonra ne gerek vardı merak ediyorum dedim kekeledi falan daha da gorusmedik😂
Bestte9989 ben kızın numarasını sildim, ha birde bu olaydan 2 gün önce kız benim iş yerimin önünden geçti görmesine rağmen görmemezlikten geldi, üstüne gelince sinir oldum
Ummugulsum_44 ben direkt sildim kızın numarasını anlasın diye, kayınbabamın arkadaşı babası çok uzatmak istemedim eşim de onu savununca çok zoruma gitti, ön yargılı olma polis olduğum içindir belki falan
deletedmom572 arkadaşların yazdıklarına da hak veriyorum korktu belki caniler çoğaldı ama yine de size de hak veriyorum bende aynı tepkiyi verirdim
NesliCan1 valla bende sizdeki bakıs acısını anlamıyorum . Elbette tepki gösterilir yatak ayırılcak ne var ? Kız ona mı yürümüş . Vallahi nutkum tutuluyor .. pes pessss
Kızın bağlantısı eşinizin babasından dolayı ve kendisi polis. Onu araması kadar doğal bir şey yok. Olan biteni hergün tv den izliyoruz. Karşınızdakine kız erkek cinsiyetçiliğine gireceğinize yardım bekleyen bir İNSAN gözüyle bakmalısınız. Yarın bir gün aynı muhtaç olma durumunu çocuğunız da yaşayabilir. Bu kadar ben merkeziyetçi olmaya gerek yok. Size anlatmasına gerek yok kocanız polis direkt ona söylemesi daha doğru.
deletedmom572 valla bu devirde en yakınına bile güvenemiyosun kimin ne niyette olduğu belli değil bence kıza karşı da tavrını belli et derim
SinemBsglu eşim allah var Kıza yazmıştı dün bir şey olursa bana da yengene de yazabilirsin diye, ama 2-3 defa Kıza el altından çocuğu bulmaya çalışacağım, en ufak bir şeyde yaz demesi çıldırttı beni
Blady ben ağırladım kızı ailesini ama, ben numaramı vermeyi akıl ettim, kıza ben defalarca yazdım, sonuçta karı kocayız eşimle olduğu kadar benimle de yakınlığı var, ne yani bana yazsa ben eşime söylemeyecek miyim? Gece 22.30 da mesaj atmak nedir?