deletedmom572 eh bee. Yoluna çıksa, tehdit etse, sürekli etrafında gizlice dolansa gece 22.30 da "abi beni rahatsız eden var" yazsın elbet. Polis nihayetinde kendini güvenceye almak içindir. "Abiii instagramdan rahatsız ediyolar" ne demek ya. Bi yerin yemiyosa kullanma sosyal medyayı. Okuluna bak. Cevap vermeye bile gerek yok takipten çıkarsın gitsin. Atla deve mi. Kadının düşmanı kadın değil efendim kadınlık içgüdüsü ile rahatsızlık veren bi durum hissetmiş eşine patlamış. Bizde görüyoruz ne olaylar geliyor kızlarımızın annelerimizin başına. Ama içine sinmeyen olaylar zincirine de bırakın polyanna olmasın. Evlilik çatırdadıktan sonra hayır gelmez. Yuva çok kolay bozulur ama yuvayı kurmak çook zordur. Bizde üniversite okuduk. Elhamdülillah başımıza bişey gelmedi. Gelse de kimseyi ayağa kaldırmaya değmeyecek bi konu. Şahsen babamın beni 7kat yabancıya emanet ettiği tanımadığım erkeğe bunu diyemezdim. Ne yani yazma amacını anlamadım. Eşine kızma yazık, meslek hastalığı olmuş koruma içgüdüsü. Ama takipte kal. Sen kızdın diye eşin senden gizli konuyu takip etmeye kızla yazışmaya devam eder bu da hoş olmaz. Serbest bırak ve izle. Yarın bebeğinin telaşına düşeceksin şimdiden kes ayağını. Okumaya gelirken size mi güvendi. Benim eşimin arkadaşıda kız arkadaşıyla tartışmış. Aramış benimkini "ya kızın numarasını veriyim de arasana akşam benimleydi der misin" diye. İyilik meleği kocam balkona çık ara. Adama sesleniyorum evden çıt yok. Balkona bakıyım dedim. Sigaraya çıktıysa. Adam geçmiş köşeye tanımadığı kızı arayıp ikna etmeye çalışıyor. Neyse sakince dinledim. Açıkçası rahatsız edici bi konuşma duymadım. Neyse. Kafamı uzattım duymamışım gibi hayatım nerdesin sana bakınıyorum dedim. Baktım eliyle sus git yapıyor. Eh sen dur. İçeri geldi. Başladım ben tabi. Ağzıma geleni saydım. İyi be her bok yediklerinde kız seni arayıp dertleşsin. Bi de iyi bi ağladım sinirimden. Ben yapıyor muyum? Oh içim buz gibi oldu. Odaya geldim yastığını aldım yere koydum sanki fırlatmışım gibi burda yatma mesajı vermek için😋ama uyuduk beraber. Haklı olduğumu biliyor ses eder mi. Kıza sinir oldum konu nerelere gitti. Hak veriyorum sana ve eşine. Ama kontrolü bırakma.