genc-anne 16. Haftamda onemlem amacli atildi acilmam yoktu 😊 ameliyat gununden beri cok sukur iyiym kontrollerdede hersey yolunda sukur 🙏🏼 20. Haftama girdim. Ogretmenim 1 aylik raporum vardi yarin kontrollu bir sekilde okula devm etmeye basliyorm mutluyummm☺️☺️ Siz nasilsinz

Biz de 27.haftamıza girdik. Serklajlıyım. Ben de ilk iki kaybımı 21. Ve 18. Haftalarda yaşadım. O yüzden hep o haftalarda çok gerildim. Şimdilerde de hep ALLAHIM biraz daha bir hafta daha diye dua etmekle geçiyor günler. Ama bir şekilde geçiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eylesin. Veren de O, alan da O. Şimdi bizlere sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı Nasib eylesin inşallah

Mrvgk aaa oylemii :) devam ediyormusunz okula ☺️ Ben cok ozledim 1 aydir evdeym :( yarin basliyorum insallah🙏🏼😊😊

Melisbol serklajdan iki hafta sonra başlamıştım ama 2 gün gidiyorum ben sağolsun idare anlayışlı davrandı bana ☺️ Size de kolay gelir geçer inş 🤲🏼

Mrvgk cok sevindimmm😊😊 cok sukur benmde nobetlerim falan silindi, cikis saatlerim bosaltildi idare yonunden bende sansliyim🙏🏼😊 dersleride oturarak anlatrsam diorum evde nekdr ayaktaysam ordada okdr olurum diye dusundum bakalm😊

Aysii kuzum Allahım hicbirimize bu acıyı yasatmasın inşallah sağ salim alırız hepimiz kucağımiza💖 moralimizi yüksek tutmamız lazm 🙏🏻

Egeymen benim de 24. haftamda serklaj yapıldı. Bu sürekli yatma olayına çok takılıyorum. Doktorum çalışmama izin vermedi o yüzden heyet raporu aldım ama evin içinde ufak tefek bir şeyler yaparken ya da koltukta otururken bile suçlu hissetmeye başladım. Herkes sürekli yatıyorum, sadece tuvalet için kalkıyorum yazıyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba

Mrvgk ben de öğretmenim 😊 doktorum sürekli ayakta olacağımdan izin vermedi çalışmama, heyet raporu aldım 😕

Misafir1111 içiniz nasıl rahat ederse, sizin için en doğrusu neyse o olsun inş bende giderken bi tedirgin olmuyorum değil ama şükür bu günlere geldik. Sağ Salim tamamına ereriz hep birlikte inşallah 🤲🏼🤲🏼

Ben de 22+5 haftalığım dün dikiş atıldı biraz daha içim rahatladı, çok tedirgindim.. ama bundan sonrası daha önemli tabi inşallah son haftalamıza kadar sorunsuz gideriz sabırla, sağlıkla🍀🍀

Fatmaaldmr masallah darisi basima haftalari sayar oldum :) nasilgecti bu zamana kadar dikislerle haftalar 😌

Misafir1111 valla bana da doktorum sürekli yat falan demedi sadece yavaş hareket et işte eğilme Bi şeylere uzanma çok yorulma dedi bunlara dikkat ettim ama evimin işini de yaptım yani yemek bulaşık VS öyle yorucu şeyler değil ki yorulunca dinlendim o kadar Bi de 3 yaşında oğlum var zaten sürekli yatamazdım

elmdmr uzunluğu kaçtı acaba biliyor musunuz benimde ilk gebeliğim erken doğumdu suan 16 haftalığım ama progestan kullanıyorum sadece dikiş atılmadı

Egeymen benim ilk doğumum 27 haftalık erken Doğum oldu şimdi 16 haftalık hamileyim dikiş falan atılmadı 2,9 dedi uzunluğa sizce normal mi tecrübeliyseniz 🙏🏻