Brn14 Merhabalar.. Benim doktorum Fatma Hatun'daki Alev Hanım. Ve inanılmaz tatlı, pozitif ve iyi bir doktor. Sanmayın ki sizi sezeryana itsin. Birçok arkadaşım gidiyordu, ve çoğu normal doğum yaptı.
Brn14 Stella_ Bir bilgik yok, lakin ben değiştirdim doktorumu. Memnun kalmadım daha sonra Alev Hanım'dan. Bebeğimin cinsiyetini 5.5 aylığa kadar kız diye biliyordum. Meğer erkekmiş ve ben bunu ünide ayrıntılıda öğrendim. Yani meğerse bu hatayı hep yapıyormuş Alev Hanım. Etrafımdan duydum başıma gelince 🤦♀️
Yeliz1905 Pkacuuu bende ilk başta arzu hanıma gıttım fakat hayatumda bukadar ilgısız bırı gormedım kadın yuzune bıle bakmıyo sorulara cevap vermıyo vss.. hemen degıstırırm doktorumu pınar hanıma gectım çok ilgılı ve alkalı sagolsun her konuda yardımcı oluyo tavsıye ederım
akdemirnurcan Arzuya kesinlikle gitmeyin insanların psikolojisini bozmak için uğraşıyor ben hamileliğimi öğrenmek için gittim hamilesin bile demeden bıssuru olumsuz şey söyledi oysaki hamileliğim sorunsuz suanda çok şükür söyledikleri yanlısmıs
Serife-09-00 Pkacuuu ben 32. Haftaya kadar arzu hanıma gidiyordum sezeryan taraftarı olduğunu bildiğim için Pınar hanıma geçtim 39+4teyim geçen hafta çatı muayenesi yaptı normal için gayet ideal çatıya sahipsin dedi kızım hala gelmek istemiyor sanırım yarın tekrardan muayene yapacak eğer bebeği ya da beni tehlikeye sokacak bi durum yoksa perşembe günüm dolduğu için perşembe suni sancı ile doğumu başlatırız dedi
Zeynepnehir Serife-09-00 nasıldı doğumunuz hastaneden Pınar hanımdan memnun kaldınız mı ben de Pınar hanımdan takipliyim
Sny_hkn10 Zeynepnehir merhabalar öncelikle düzceliyim pandemi sürecinde mayıs ayınds doğum yaptım sezeryan. Düzcedeki doktorum pandemiden dolayı izinde olunca yorumlara güvenerek pınar hanıma gittim çok ilgilendi o kadar kafam karışıktı ve ilk doğum korkularım vardı pandemi süreci daha da zorlaştırmıştı ve hiç bir zorluğu yansıtmadı pınar hanım gitme gelme sürekli olmasın diye kan sonuçlarını vs telefonla bilgilendirdi. 2. Kontrolümde sancım olduğu için 37+4 de acil yatış verdi akşama kadsr takip edelim dedi ve geçmeyen sancılarla 4de doğumum oldu çok memnum kaldım sonrasında gittiğim kontrollerde de oldukça ilgiliydi hiç tereddüt etmeyin bence hayırlı saplıklı doğumlar dilerim
Zeynepnehir Sny_hkn10 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için😊 sezeryan olmak sizin tercihiniz miydi
Sny_hkn10 Zeynepnehir yok hayır dönmemişti kızım bir de sancı olunca açılmama baktı 1 parmak dedi dönmeyeceği için direk sezeryana aldı
evadiler Zeynepnehir bende pınar hanıma gidiyorum. Normal doğum için bekliyoruz. Perşembe gününe kadar gelmezse perşembe günü yatışımı yapacak. Sizin belli mi yatış gününüz?
Zeynepnehir Sny_hkn10 anladım doğumhane, odanız, ebelerin tavrı falan nasıldı? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ilk olunca haliyle aşırı korku ve merak içindeyim.
Sny_hkn10 Zeynepnehir estağfurullah herkes çok ilgiliydi düzcede nstde bile farklıydı. Anestezicisinden hemsiresine hepsi iyiydi sağolsunlar. En önemlisi iyi imsanlarla karşılaştırsın rabbim. Hazırlıkkardaki yorumları okudum mutlaka bitter çikolata nescafe koyulmalı ben hiç ameliyat ağrısı baş ağrısı hissetmedim en çokda dikişi ağrısı hissetmekten korkuyorudum ama olmadı çok şükür hatta pınar hanım ne güzel bilgilenip gelmeniz demişti
Sny_hkn10 Clldl sezeryan olduğu için bir şey diyemiyorum herkes çok güzel ilgilendi hatta 5 de nöbet değişimine denk geldim bir sonraki nöbetçi ekip de girdi doğuma değişikti :) hiç endişe hissetmedim hemşireler vs hepsi gayet ilgiliydi. Burda okuduğum yorumlarla sezeryana da normal doğuma da hazırlık yapmaya çalıştım ikisine de adapte olunmalı bence